Flinke korting en laagste prijs garantie vinyl vloeren Carpetright

Carpetright geeft aanstaande zaterdag een korting tot 40% op al zijn vloeren. Volgens het bedrijf, dat een laagste prijs garantie hanteert, gaat het om de grootste sale ooit.

Voor onder meer laminaat, vinyl en vloerkleding geldt bovendien een extra webkorting van 5% bovenop alle actieprijzen.

Op zijn website meldt Carpetright dat aanstaande zaterdag alle vloeren afgeprijsd zijn waarbij de kortingen kunnen oplopen tot 40% voor alle vloeren, waaronder vinyl, laminaat en tapijt. U kunt in de winkel terecht voor de exacte actievoorwaarden.

Wie bovendien via de website van Carpetright een formulier invult, krijgt 5% extra korting bovenop de meeste aanbiedingen in de winkel bij een besteding van minstens €250 aan laminaat, vloerkleden, tapijt of vinyl. Op de bon treft u extra informatie aan over de geldigheid van deze actie.

LAAGSTE PRIJSGARANTIE
Carpetright hecht veel waarde aan een tevreden klant, onder meer door het afgeven van een laagste prijs garantie. Daarom geldt voor al het bij een vestiging van Carpetright gekochte vinyl, laminaat, tapijt of vloerkleden een laagste prijs garantie.

Indien u binnen 28 dagen na de aankoop van uw (vinyl) vloer dezelfde vloerbedekking ergens anders voor een lagere prijs ziet, dus in de winkel bij een concurrerend bedrijf, dan belooft Carpetright om het verschil terug te betalen.

Hiervoor worden alle aanvragen eerst door het hoofdkantoor gecontroleerd waarbij de prijzen alleen vergeleken kunnen worden met andere retailverkopers, waarbij Carpetright nadrukkelijk meldt dat internetverkopers worden uitgesloten voor de prijsvergelijking.

CARPETRIGHT
Carpetright maakt onderdeel uit van het Engelse beursgenoteerde bedrijf Carpetright PLC en is één van de grootste verkopers van vloerbedekking en bedden in Europa. In totaal heeft Carpetright 695 winkels, verdeeld over twee geografische segmenten: Het Verenigd Koninkrijk (inclusief Ierland) en 'de rest van Europa', wat neerkomt op Nederland, België en Polen. In Nederland en België is het bedrijf actief met 110 winkels.

PLAATSING, GARANTIE EN LEVERINGSTIJDEN
Wie zijn (vinyl) vloerbedekking direct wil laten plaatsen, kan dit doen via een door Carpetright geregelde onafhankelijke stoffeerder. Bovendien hebben sommige winkels een eigen plaatsingsdienst.

Carpetright geeft een garantie van minimaal 5 jaar op alle soorten vloerbedekking bij normaal huiselijk gebruik, gemeten vanaf het moment dat de vloer wordt aangekocht. Als voorwaarde wordt daarbij wel gesteld dat de vloer geplaatst wordt op een bijpassend en nieuw ondertapijt van Carpetright door een vakkundig persoon die zich houdt aan de normrichtlijnen.

Qua leveringstijden meldt Carpetright dat de meeste artikelen gewoon op voorraad verkrijgbaar zijn. Zo niet dan volgt levering binnen zeven tot 10 werkdagen.

Bron: Carpetright.nl