Bijna alle vinyl soorten gratis gelegd bij Roobol

Ook bij Roobol wordt uw nieuwe vinyl vloer gratis gelegd.

Roobol verkoopt onder meer de merken Novilon, Tarket en IVC.

Op de website van wooninrichter Roobol valt te lezen dat bijna alle soorten vinyl gratis gelegd worden. Voor de voorwaarden verwijst Roobol naar de winkels, die een groot aanbod van verschillende soorten vinyl vloerbedekking hebben.

Denk aan Novilon Viva, Novilon Fusion, Novilon Plus, Novilon Nova, Novilon VT Wonen, Stonemark, Dolce Vita, Woodmark, Wodan, Celesta Wood, Concrete, Newton, Modern Living, Grey-wood, Rain-forest, Vinyl Palet, Vinyl Piazza en Vinyl Highpark.

Zo wordt Celesta Wood door Roobal omschreven als een kwaliteitsvinyl vloer die zeer zeer aantrekkelijk geprijsd is. Celesta Wood van IVC valt in de laagste prijsklasse van het bedrijf (35 tot 60 euro)en is verkrijgbaar in vier kleuren. Het gaat hier om brede vinyl planken met een voelbare houtstructuur in 4 eiken kleuren met een dikte van 2,6 mm en een toplaag van 0,25 mm. Het vinyl wordt geleverd in een breedte van 400, per meter.

celesta wood vinyl
In de meest recente folder (zie advertentie hierboven) wordt uw Vinyl Celesta Wood vloer gratis gelegd voor een prijs van 44,95 euro per meter (vraag in de winkel naar de voorwaarden).

Roobol, voluit Roobol Hage, heeft inmiddels 50 vestigingen in wooninrichting in Zuid-West Nederland, en bestaat al meer dan 60 jaar.

Het bedrijf heeft ongeveer tachtig ervaren stoffeerders in dienst die stuk voor stuk intern opgeleid zijn door Roobol zelf. Alhoewel het leggen van laminaat en parket door veel mensen zelf gedaan wordt, is het leggen van vinyl vloerbedekking wat ingewikkelder, waardoor vaak gekozen wordt voor het inschakelen van vakmensen.

Roobol heeft een eigen meetservice, die na de aankoop van uw nieuwe vloer alles bij uw thuis komt opmeten voordat de nieuwe vloer gelegd wordt. Na uw aankoop in de winkel wordt er een datum geprikt voor het meten.

Op de website treft u ook een aantal handige onderhoudstips voor uw vinyl vloer aan. Zie hieronder (bron Roobol).

Vinyl is makkelijk te onderhouden. Dweilen met lauwwarm water is normaal gesproken voldoende.

Een paar tips:
- Vinyl kan niet tegen zeep onder meer in allesreinigers of afwasmiddelen. Dat laat onherstelbare gele plekken achter.
- Gebruik nooit ammonia, soda of sterke middelen zoals thinner.
- Vermijd contact met rubber in bijvoorbeeld de banden van een rolstoel of de onderzijde van sommige deurmatten en karpetten. De weekmakers tasten het pvc aan waardoor gele vlekken ontstaan.

Voor meer informatie over vinyl vloeren en het gratis leggen verwijzen wij u naar Roobol. Bekijk hier waar de dichtstbijzijnde winkel is.

Bron: Roobol