Tot 30% korting op alle vloeren bij Leen Bakker

Leen Bakker heeft momenteel een actie lopen waarbij er tot 30% korting geldt voor alle vloeren.

Op de website van Leen Bakker staat momenteel een actiereclame die wijst op een korting tot dertig procent op alle vloeren.

Eerder schreven wij al over het ruime aanbod van goedkope vinyl vloerbedekking bij Leen Bakker. De prijzen beginnen bij €6,98 per vierkante meter en lopen op tot €51,96per m2.

GOEDKOOP EN DUURDER VINYL
Vinyl Gala, de goedkoopste soort in het aanbod van Leen Bakker, is momenteel verkrijgbaar in verschillende dessins (graniet, beige, zwart/wit geblokt en parket) en is voorzien van een slijtlaag met oppervlakte structuur van 0,12 mm met een totale dikte van 0,8 mm. Het materiaal is 100% PVC.

Het duurste vinyl wat Leen Bakker op zijn website toont is Vinyl Cafe de Luxe en Vinyl Florence, verkrijgbaar voor €51,96 per m2. Ook deze vinylsoorten zijn van 100% PVC waarbij het vinyl Cafe de Luxe voorzien is van verschillende opdrukken.Vinyl Cafe de Luxe heeft een slijtlaag met structuur van 0,25 mm en kent een totalde dikte van 2,60 mm. Kleuren zijn onder meer Toronto, Memphis, La Strada en Bolivia.

Vinyl Florence, te koop voor €51,96 per strekkende meter, is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder naturel. Dit luxe vinyl is voorzien van een speciale Toptec slijtlaag met structuur van 0,25 mm en kent een totale dikte van 4,50 mm.

Bron: www.leenbakker.nl