Overzicht aanbieders goedkope vinyl vloeren

Op internet zijn veel aanbieders van goedkoop vinyl aanwezig, dat bij de bekendere doe-het-zelf ketens en wooninrichters al vanaf een paar euro per vierkante meter verkrijgbaar is.

We zetten een aantal aanbieders voor u op een rijtje.

Achtereenvolgens kijken we naar Kwantum, Praxis, Leen Bakker, Carpetright en Roobol.


KWANTUM
Bij Kwantum is vinyl vloerbedekking verkrijgbaar vanaf €6,98 per strekkende meter. Op de website treffen we liefst 81 verschillende soorten vinyl vloerbedekking aan, wisselend van houtdessin tot vinyltegels.

Het goedkoopste vinyl op de website is beschikbaar vanaf €6,98. Voor dit bedrag kunt u onder meer de varianten vinyl parketstrook (100% pvc), vinyl allover GRS en vinyl zwart/wit tegel kopen.

De prijzen bij Kwantum lopen op tot vinyl van €51,96 per meter voor de varianten Royalty eik (3 mm dik met toplaag van 0,3 mm), Torino en Brindisi-2.

Kwantum levert vinyl met houtdessin, laminaat vinylstroken, marmerdessin, tegeldessin, uni, vinyltegels en nog veel meer. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website of winkels van Kwantum.

LEEN BAKKER
Ook Leen Bakker heeft een ruim assortiment van vinyl vloerbedekking. Op de website treffen we 38 verschillende vinyl varianten aan, in prijs verschillend vanaf €5,58 tot €51,96 per strekkende meter.

Het goedkoopste vinyl bij Leen Bakker is Vinyl Gala, wat van 100% PVC is gemaakt. Deze vinyl vloerbedekking heeft een totale dikte van 0,80 mm en een slijtlaag van 0,12 mm. Vinyl Gala is verkrijgbaar in de varianten zwart/wit, beige, parket en graniet.

Het duurste vinyl dat Leen Bakker momenteel op zijn website aanbied is Vinyl Cafe de Luxe en Vinyl Florence. Vinyl Cafe de Luxe bestaat uit 100% PVC en heeft een totale dikte van 2,60 mm met een slijtlaag van 0,25 mm. Het is beschikbaar in de varianten memphis en bolivia. Vinyl Florence van Leen Bakker is te koop in de variant Naturel en heeft een totale dikte van 4,50 mm met een slijtlaag van 0,25 mm. Deze vinyl vloerbedekking beschikt over een speciale Toptec slijtlaag met structuur. Momenteel is Vinyl Florence nog niet online verkrijgbaar en dus uitsluitend in de winkels van Leen Bakker.

PRAXIS
Op de website van Praxis treffen we geen concrete aanbiedingen voor vinyl vloerbedekking aan. Wel heeft Praxis een ruim assortiment laminaat en tegels, die keurig netjes online worden weergegeven. Hieronder bevinden zich topmerken als Quick-Step laminaat. Vandaag de dag heeft Praxis in zijn megastores speciale vloerenshops, waar klanten terecht kunnen voor een uitgebreid assortiment van vloerbedekking. Voor meer informatie verwijzen wij u dan ook naar de dichtstbijzijnde Praxis-vestiging.

CARPETRIGHT
Ook Carpetright heeft een ruime assortiment van vinyl vloerbedekking. Op de website van het bedrijf treffen we een gedeelte van de collectie vinyl aan, in prijs variërend van €6,99 tot €23,99 per m2. Let wel: van deze prijzen gaat nog een flinke korting af, waardoor bijvoorbeeld het Eltea Vinyl verkrijgbaar is voor €6,29 per m2. Alsof het nog niet genoeg is lezen we op de site dat over dit bedrag nog eens 10% extra korting wordt gerekend.

De kortingsacties van Carpetright kunnen flink verschil maken op de uiteindelijke verkoopprijs. Zo zien we bijvoorbeeld Vinyl Impressions afgeprijsd van €22,99 naar €16,09, waarbij er a.s. zaterdag ook nog eens een keer 10% korting extra vanaf gaat. Vinyl Impressions is verkrijgbaar in 20 varianten en is een kwaliteitsvinyl met een hout dessin.

Uiteraard is het assortiment in de winkels van Carpetright nog veel groter. Wij verwijzen u dan ook naar de desbetreffende vestigingen voor meer informatie over vinyl vloerbedekking van Carpetright.

ROOBOL
Ook Roobol heeft een ruim aanbod van verschillende soorten vinyl vloerbedekking. Roobol verkoopt een eigen collectie vinyl en daarnaast Novilon vinyl, PVC vloeren en Marmoleum.

Op de website worden geen prijzen vermeld en daarvoor kunt u uiteraard terecht in één van de vele winkels. In de laatste folder treffen we wel een aantal (duurdere) varianten aan. Zo is vinyl novilon viva verkrijgbaar verkrijgbaar voor €79,95 per meter. Andere aanbiedingen zijn onder meer Vinyl Bremen voor €39,95, vinyl moderano voor €59,95 en vinyl nostalgia voor 99,95 per meter. Daarbij geldt dat de vloer gratis gelegd wordt.

Lees alle voorwaarden na op de site van Roobol, of bezoek één van de winkels voor meer informatie.

Bronnen: websites van Praxis, Roobol, Leen Bakker, Kwantum en Carpetright.