Goedkoop tapijt en vinyl bij Roobol

Sinds enige tijd biedt Roobol restanten vinyl en tapijt aan tegen gunstige prijzen via zijn website.

Zo kunnen verschillende types vinyl vloerbedekking voor vaak zeker een derde van de originele prijs aangeschafd worden.

Wie op zoek is naar koopjes kan tegenwoordig goed terecht bij Roobol. Op de website (roobol.com) staat een ruim overzicht van vinylrestanten van enkele meters die tegen gunstige prijzen gekocht kunnen worden.

Het gaat om bekende merknamen, waarvan verschillende hoeveelheden beschikbaar zijn. Voor sommige vinylsoorten is er bijvoorbeeld slechts 1,20 meter te koop (breedte doorgaans 400cm), oplopend tot ruim 10 meter of meer. Daarmee wordt het mogelijk om tegen de aantrekkelijke prijs een hele ruimte te bekleden.

Zo is er bijvoorbeeld voor Nova vinyl een groot aanbod van verschillende lengtes. Of u koopt een stuk van ruim 1 meter, of van bijna 10 meter. Alle verschillende restanten hebben een vaste prijs, en de stalen kunnen bekeken worden in een winkel bij u in de buurt.

Als we kijken naar de gevraagde prijzen dan zien we dat u een stuk Marmoleum real B 2.5 van 1,20 meter (breedte 200 cm) kunt aanschaffen voor €24,95, in plaats van de normale prijs van €79,10.

Behalve deze zeer kleine stukjes vinyl vloerbedekking zijn er ook grotere restanten te koop. Zo biedt Roobol een stuk Basix vinyl met een lengte van 17,5 meter voor €799,95 aan, tegen een normale winkelprijs van €1225.

Alle vinylrestanten kunnen worden gereserveerd en worden opgehaald in een winkel naar keuze in uw omgeving. Vervolgens is het aan u om te kiezen voor professionele installatie of zelf leggen.

GOEDKOOP TAPIJT
Ook heeft Roobol flink wat goedkoop tapijt in de aanbieding volgens hetzelfde principe. De restanten verschillen in lengte en prijs, en kunnen in veel gevallen voor een fractie van de originele winkelprijs gekocht worden.

Zo betaalt u voor een stuk Aquarel tapijt van 1 meter lengte (breedte 400 cm) €12,50, terwijl de verkoopprijs in de winkel €85 bedroeg.

Uiteraard zijn er ook grotere stukken tapijt verkrijgbaar, tot wel ruim 25 meter in lengte. Zo rekent Roobol voor een stuk van 33 meter van het duurdere Plaza tapijt nu €1318,35, tegen een oorspronkelijke verkoopprijs van ruim €3700.