Aanbiedingen vinyl vloeren bij Roobol

Tot 24 september heeft Roobol een flink aantal aanbiedingen voor zijn vinyl vloeren.

Het meeste laminaat en vinyl wordt gratis gelegd.

In de meest recente actiefolder komt Roobol met flink wat prijsverlagingen voor zijn vinyl vloerbedekking.

Zo kost Vinyl Goliath momenteel €69,95 per m2, tegen een normale prijs van €89,95 per vierkante meter. Deze vinyl vloerbedekking is uitgevoerd in een extra lang plankendessin van anderhalve meter en verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen. Dit vinyl wordt gratis gelegd wanneer aan bepaalde voorwoorden wordt voldaan.

Ook Vinyl Novilon Prima Start van Roobol wordt gratis gelegd en kost nu €74,95 per meter (bij een breedte van 400 centimeter). Ook deze vinyl vloerbedekking is verkrijgbaar in verschillende varianten en kan ook gekocht worden met een breedte van 300 cm, wat dan resulteert in een meterprijs van €59,95.

PVC VINYLSTROKEN
Behalve gewone vinyl vloeren verkoopt Roobol ook meerdere soorten PVC vinylstroken.

Zo betaalt u voor Moduleo PVC vinylstroken nu €49,95 per vierkante meter tegen een normale verkoopprijs van €62,45. Deze vinylstroken zijn verkrijgbaar in veel verschillende hout- en plavuisdecors, in totaal liefst 15 verschillende kleuren. Bij aankoop van Moduleo PVC vinylstroken is egaliseren, lijmen en plaatsen gratis.

Ook de PVC vinylstroken van Mflor behoren tot het assortiment van Roobol, dat €54,95 per vierkante meter rekent, wat inclusief egaliseren, lijmen en plaatsen is. De PVC vinylstroken van Mflor zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en makkelijk schoon te maken.

Kijk voor meer informatie en het volledige assortiment vinyl vloerbedekking op de website van Roobol of in de winkels.

Bron: Roobol