Vinyl vloeren actie bij Kwantum

Momenteel heeft Kwantum een actie lopen waarbij veel vinyl vloerbedekking tegen een flinke korting verkocht wordt. Vele tientallen soorten vinyl worden t/m 29 oktober verkocht tegen aantrekkelijke prijzen.
Wie op de website van Kwantum kijkt ziet de vele soorten vinyl die onder de actie vallen. Wij zetten hieronder enkele voorbeelden op een rijtje.

Zo wordt de vinyl vloer Heraklion Eik/Wit verkocht voor €27,96 per strekkende meter. De garantie bedraagt 12 maanden en de levertijd is 5 dagen bij Kwantum. Heraklion vinyl is 0,15 mm dik en wordt geleverd in een breedte van 400 centimeter.

Vinyl vloerbedekking Milo kost nu €39,96 per strekkende meter. De dikte van dit vinyl is 3 mm en de breedte is vier meter. De beschermlaag heeft een dikte van 0,20 mm. De beschikbare kleuren zijn Rood, Paars, Taupe, Lichtblauw, Groen, Geel, Beige, Wit, Blauw en Bruin. De garantie van Milo vinyl is één jaar en de levertijd is eveneens 5 werkdagen.

Vinyl Bastion van Kwantum kost nu €35,96 per strekkende meter. Dit vinyl heeft een toplaag van 0,25 mm en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De beschermlaag is 0,25 mm dik en de garantie is 12 maanden. Vinyl Bastion beschikt bovendien over een antisliplaag.

Vinyl Arte kost nu €51,96 en is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Deze vinyl vloerbedekking van Kwantum is zeer dik en sterk. De dikte is 2,5mm met een beschermlaag van 0,20 mm, voorzien van een antisliplaag. De garantie op Vinyl arte bedraagt 10 jaar en de levertijd is tien werkdagen.

Andere, duurdere soorten vinyl vloerbedekking van Kwantum zijn onder meer Vinyl Vino (grijs eiken houdessin) dat voor €59,96 wordt verkocht en Vinyl Jumbo-II (houtvinyl) dat eveneens €59,96 per strekkende meter kost.

Het hierboven beschreven vinyl is slechts een klein deel van de actiecollectie die t/m 29 oktober 2011 verkocht worden bij Kwantum.

Bron: Kwantum.