Witte weken actie vinyl bij Leen Bakker

Tijdens de witte weken actie bij Leen Bakker worden veel verschillende soorten vloerbedekking met flinke korting verkocht.

Zo wordt vinyl Gala nu verkocht voor €2,99 per vierkante meter als goedkoopste vinyl vloerbedekking.
Leen Bakker is in Nederland één van de grotere aanbieders van veel goedkoop vinyl. Ook de komende weken zijn er weer mooie aanbiedingen voor veel soorten vinyl vloerbedekking.

Het goedkoopste vinyl waarvoor Leen Bakker momenteel reclame maakt is Vinyl Gala, dat een slijtlaag heeft van 0,12 mm bij een totale dikte van 0,80 mm. Per stuk van twee meter breed betaalt u nu €5,98, ofwel €2,99 per vierkante meter.

Ook sterk afgeprijsd is Vinyl Old Meleze, dat een slijtlaag met oppervlaktestructuur heeft van 0,25 mm bij een totale dikte van 2,60 mm. Per m2 betaalt u omgerekend €6,99. De garantie op Vinyl Old Meleze bedraagt 10 jaar.

Voor Vinyl Cottage is de garantie eveneens 10 jaar. Deze vinyl vloerbedekking heeft een slijtlaag met oppervlaktestructuur van 0,35 mm bij een totale dikte van 2,50 mm. Per vierkante meter betaalt u omgerekend €7,99.

De duurste soort vinyl vloerbedekking waarvoor Leen Bakker nu reclame maakt is Vinyl Cafe de Luxe, dat een slijtlaag van 0,25mm heeft bij een totale dikte van 2,50 mm. De garantie op deze vloer is zelfs 15 jaar, en per vierkante meter betaalt u nu tijdelijk €9,99 in plaats van de normale verkoopprijs van €12,99, ofwel ruim 30% korting.

Kijk voor meer info of de laatste aanbiedingen op de website van Leen Bakker.

Bron: Leen Bakker folder (t/m 11 februari 2012)