Goedkoop vinyl bij Leen Bakker

Cafe de Luxe vinyl
Leen Bakker heeft momenteel een aantal aanbiedingen voor vinyl vloerbedekking.

Voor prijzen van minder dan 10 euro per vierkante meter is er veel keuze.

Natuurlijk staat Leen Bakker bekend om zijn goedkope vinyl vloeren, met een ruim assortiment van vinyl dat omgerekend minder dan 10 euro per vierkante meter kost.

Momenteel adverteert Leen Bakker in de huis-aan-huis folder met vijf verschillende vinyl vloeren, die allemaal minder dan 10 euro per vierkante meter kosten.

De goedkoopste vinyl vloer uit de laatste folder (25 van 2012) kost omgerekend €5,99 per vierkante meter. Deze Vinyl Java vloer (normaal 9,99 euro) heeft een slijtlaag met oppervlaktestructuur van 0,25 mm bij een totale dikte van 2,80 mm. De garantie op Vinyl Java van Leen Bakker is 5 jaar.

Ook flink afgeprijsd is Vinyl Old Meleze, waarop Leen Bakker een garantie van 10 jaar geeft. Momenteel betaalt u €6,99 in plaats van €10,99 per vierkante meter.

Voor €7,99 per m2 koopt u nu Vinyl Monza en Vinyl Relax. Vinyl Monza is 3,00 mm dik en heeft een slijtlaag van 0,20 mm. De garantie is 10 jaar.

Tot slot adverteert Leen Bakker nu ook voor het wat duurdere Vinyl Cafe de Luxe, een vinyl vloer waarop 15 jaar garantie wordt gegeven en die voorzien is van prachtige prints. Cafe de Luxe is er in 3 verschillende uitvoeringen met een slijtlaag van 0,25 mm en een totale dikte van 2,50 mm. Nu betaalt u voor deze vinyl vloer €9,99 in plaats van de normale verkoopprijs van €14,99.

Bekijk voor meer aanbiedingen op de site van Leen Bakker of bezoek één van de winkels.

Bron: Folder Leen Bakker (t/m 30 juni)