Veel goedkoop vinyl bij Kwantum

Kwantum adverteert momenteel met veel goedkope vinyl vloeren, die per strekkende meter worden geprijsd.

De goedkoopste vinyl vloer kost nu €16,96 voor een stuk van 4 meter breed.

Naast Leen Bakker is vooral Kwantum in Nederland actief met veel en vooral ook goedkoop vinyl.

Daar waar veel aanbieders van vinyl hun prijzen per vierkante meter vermelden, doet Kwantum dat per strekkende meter. Daardoor lijken de vinyl vloeren duurder, maar voor de prijs heb je wel gelijk 2 of meestal 4 meter vinyl.

Ook nu zijn er flink wat acties voor goedkope vinyl vloeren. Het goedkoopste vinyl is momenteel Vinyl Olympia, dat verkrijgbaar is in een mooi zwart-wit tegelpatroon of met graniet opdruk.

Tot en met 5 augustus betaalt u €16,96 per strekkende meter (breedte is 400 cm, dus per vierkante meter iets meer dan €4) voor deze vinyl vloer, die een beschermlaag heeft van 0,15 mm en geschikt is voor licht gebruik.

De levertijd van Vinyl Olympia is 5 werkdagen en de garantie is 1 jaar.

Ook adverteert Kwantum nu met Vinyl Square, een sterke kwaliteit vinyl de verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Deze vloer is van 100% PVC gemaakt en heeft eveneens een garantie van 12 maanden.

De verkoop gaat per stuk van 200 cm breed, en per strekkende meter betaalt u nu €19,48.

Ook verkoopt Kwantum veel benodigdheden voor het leggen van een vinyl vloer, waaronder Perfax vloerlijm Universeel. Een emmer van 3 kg, die geschikt is voor alle soorten vloerbedekking kost nu €26,99.

Kijk voor alle vinyl aanbiedingen op de site van Kwantum of bezoek één van de winkels. Hier vindt u nog wat meer recente aanbiedingen.

Bron: website Kwantum