Enorm aanbod goedkoop vinyl bij Kwantum

Kwantum beschikt over een enorm aanbod aan verschillende soorten vinyl vloerbedekking.

Via de website kunt u kiezen uit ruim 80 verschillende varianten, met prijzen vanaf €6 per vierkante meter.

Eén van de grootste aanbieders van vinyl vloerbedekking in Nederland is Kwantum, dat online een aanbod van ruim 80 verschillende soorten vinyl heeft.

De vermelde prijzen zijn allemaal per strekkende meter, wat soms verwarrend kan zijn. Voor bijvoorbeeld laminaat wordt namelijk meestal een prijs in vierkante meter vermeld, waardoor vinyl per strekkende meter duurder oogt.

Toch is dat niet zo. Neem bijvoorbeeld de aanbiedingen van Kwantum, dat zijn goedkoopste vinyl vloer online verkoopt voor 12 euro per strekkende meter. Het gaat hier om een stuk met een breedte van 200 centimeter, dus per m2 betaalt u hier de helft van ofwel 6 euro.

GOEDKOOPSTE VINYL VLOER 12 EURO
De desbetreffende goedkope vinyl vloer van Kwantum (vinyl allover grijs) wordt geleverd binnen 5 werkdagen met een garantie van één jaar. De beschermlaag is 0,12 mm dik en de vinyl vloer, die totaal 0,72 mm dik is,  is geschikt voor licht gebruik en/of vochtige ruimtes.

Behalve de bovenstaande vloer kunt u gelijk ook handige hulpmiddelen aanschaffen bij Kwantum, dat onder meer Perfax vloerlijm universeel voor vinyl verkoopt. Een emmer met 3kg inhoud kost 30 euro.

Ook belangrijk is de bijpassende waterkit, die ook door Perfax wordt gemaakt en bij Kwantum te koop is voor 7 euro per kg.

Behalve de bovengenoemde goedkoopste vinyl vloer verkoopt Kwantum ook voldoende vinyl vloeren in een iets hogere prijscategorie. Voor 20 euro per strekkende meter zijn er al acht verschillende soorten vinyl vloer te koop, allemaal met een breedte van 200 cm, wat dus per m2 neerkomt op 10 euro.

VINYL VLOERTEGELS
Ook interessant zijn de vinyl vloertegels, die zelfklevend zijn en geleverd worden per verpakken van meestal 11 stuks. Voor 10 euro heeft u al een enorme keuze uit verschillende vinyl vloertegels bij Kwantum.

Eén van de duurste soorten vinyl dat Kwantum verkoopt kost nu €68 per strekkende meter. Deze vloer, vinyl vino, is liefst 3,8 mm dik en wordt verkocht per stuk van 400 cm breed, wat de prijs per vierkante meter natuurlijk een stuk interessanter maakt.

Bron: www.kwantum.nl