CanDo zelfklevend vinyl van Praxis vanaf €15

Praxis heeft naast een uitgebreid assortiment aan laminaatvloeren ook een vinyl producten in het assortiment.

De CanDo zelfklevende vinyl vloerdelen zijn al te koop vanaf omgerekend €15 per vierkante meter.

Praxis heeft met het merk CanDo een mooi vinyl vloerbedekkingsalternatief in zijn assortiment.

CanDo zelfklevende vloerdelen zijn gemaakt van hoogwaardige kunstof materialen, met een echte uitstraling van bijvoorbeeld een houten vloer, maar dan wel met de voordelen die vinyl vloeren van nature bieden.

Deze vloeren zijn niet alleen perfect voor in je woon- of slaapkamer, maar ook voor plaatsen in je huis waar het nat en vochtig kan zijn, zoals keuken, hal, badkamer, toilet of bergruimten.

Met CanDo heeft Praxis nu 15 verschillende varianten van de zelfklevende vloerdelen. De goedkoopste daarvan is CanDo vinyl zelfklevend blond eiken. Dit wordt verkocht voor een prijs van €33,43 in plaats van €44,58 per pak met daarin 2,23 vierkante meter. Omgerekend komt dat dus neer op een prijs van €15 per m2. Dikte is 2mm en de slijtlaag is 0,2 mm dik.

Op CanDo vinyl zelfklevend blond eiken krijgt u bovendien een mooie garantie van 10 jaar. De verkoop gaat per pak met daarin 16 stuks zelfklevende vloerdelen met een afmeting van 91,4 centimeter bij 15,2 centimeter.

CanDo vinyl zelfklevend zilvergrijs eiken
Een alternatief hierop is de CanDo vinyl zelfklevend zilvergrijs eiken variant, die verder qua prijs en specificaties helemaal gelijk is aan de blond eiken uitvoering die hierboven beschreven wordt (zie afbeelding hierboven).

Voor wie een ander model zoekt is er bovendien ruimschoots keuze, uiteraard wel tegen hogere prijzen. Bekijk hier het volledige assortiment CanDo vloeren op de website van Praxis.

Bron: Praxis