Senso PVC vloerdelen voor €14,95 bij Hornbach

Hornbach heeft een ruim assortiment van Senso (vinyl) PVC vloeren, die te koop zijn vanaf 14,95 euro per vierkante meter.

Op de website van Hornbach treffen we een mooie collectie van zelfklevende Senso PVC vloeren aan, die gekenmerkt worden door het makkelijke onderhoud en het grote aanbod van verschillende designs en dessins.

De goedkoopste variant is kost zoals gezegd €14,95 per vierkante meter. Er is dan keuze uit 8 verschillende Senso PVC vloeren: Ceruse blanc, Rustic Muscade, Cacao, W tech, Pecan, W Pecan, Kola en Lord.

Senso Ceruse Blanc (Bron:www.hornbach.nl)
Als voorbeeld nemen we Senso Ceruse Blanc, dat een dikte van 2mm heeft en als afmetingen 15,2 x 91,4 centimer. In een pak zitten 16 stuks die gemakkelijk gelegd kunnen worden in de woonkamer, slaapkamer of keuken.

Wie meer budget heeft kan bij Hornbach ook nog kiezen voor andere varianten die een prijs van €17,95 per vierkante meter hebben: Patchwork, Patchwork grijs, Story brown, Iceland white, Eternity dark, Eternity light en Eternity wood. Let er wel op dat deze duurdere vinyl PVC vloeren van Senso bij Hornbach niet online bestelbaar zijn, in tegenstelling tot de eerder genoemde goedkopere varianten.

Bekijk het volledige aanbod inclusief de actuele prijzen en mogelijkheden op de website van Hornbach.

Bron: www.hornbach.nl