Carpetright vinyl vloer voor minder dan 10 euro

Ook Carpetright heeft een ruim assortiment vinyl vloerbedekking met scherpe prijzen.

Zo heeft u voor 9,99 euro per vierkante meter al een ruime keuze.

Carpetright biedt een zeer ruim assortiment vinyl vloeren, met ook veel goedkope vinyl vloerbedekking.

Zo is de keuze voor een prijs van minder dan €10 per vierkante meter groot.

CARPETRIGHT VINYL ARTE
Als voorbeeld nemen we Vinyl Arte van Carpetright, dat u kunt kopen in veel verschillende uitvoeringen: Arte (Plank) Light Brown, Arte Brown, Arte Smal Grey, Uni Beige en Uni Grey.

Vinyl Arte - Plank Brown van Carpetright
Per vierkante meter rekent Carpetright €9,99 voor Vinyl Arte, dat is voorzien van een (anti slip) toplaag van 0.15 mm en geleverd wordt met een garantie van 5 jaar. Zoals Carpetright het zelf omschrijft heeft de Arte vinyl vloer een mooi design voor een mooie prijs.

De Arte vinyl vloer heeft een totale dikte van 1,15 mm en wordt geleverd met een breedte van 400 cm. Uiteraard kunt u zelf uw vinyl vloer leggen, maar Carpetright adviseert gebruik te maken van één van de onafhankelijke experts die ingeschakeld worden door het bedrijf. Veel vloeren worden gratis gelegd door Carpetright, mits er aan een aantal voorwaarden wordt voldaan.

Behalve Vinyl Arte heeft Carpetright nog veel meer goedkopere vinyl vloeren, waaronder bijvoorbeeld Duke Antracite vinyl. Deze vinyl vloer kost eveneens €9,99 per vierkante meter en beschikt over een nog dikkere slijtlaag van 0.25 mm.

Carpetright omschrijft zijn Vinyl Duke als een minimalistische vloer, die beschikbaar is in verschillende kleuren. Duke Vinyl is in Nederland alleen verkrijgbaar in stukken van twee meter breed, in plaats van de normale breedte van 4 meter. Ook hier is de garantie 5 jaar.

Uiteraard heeft Carpetright ook een flink aantal duurdere vinylvloeren in zijn assortiment, waaronder het zeer fraaie Flair Vinyl Barcelona (€24,99 per m2) en Marbella (ook €24,99). Deze vinyl vloeren worden geleverd met een garantie van 7 jaar en komen bovendien in aanmerking voor gratis leggen.

Op de website van Carpetright treft u de volledige vinyl vloeren collectie. Uiteraard kunt u ook één van de vestigingen bij u in de buurt bezoeken.

Bron: www.carpetright.nl