Vinyl Leen Bakker met twintig procent korting

Leen Bakker korting laminaat
Wie zoekt naar een goedkope vinyl vloer kan daarvoor prima terecht bij Leen Bakker.

Momenteel geeft Leen Bakker namelijk een korting van twintig procent op al het vinyl.

Dat levert scherpe prijzen op voor veel verschillende soorten vinyl vloeren, waaronder bijvoorbeeld vinyl Denim van Leen Bakker, dat nu te koop is voor 7,99 euro per vierkante meter.

Leen Bakker's Vinyl Almeria
Vinyl Almeria (bron: Leen Bakker folder)
Vinyl Denim is voorzien van een slijtlaag met oppervlaktestructuur van 0,20 mm bij een totale dikte van 2,80 mm. Leen Bakker verkoopt twee verschillende uitvoeringen van Vinyl Denim: blauw en antraciet, allebei met een garantie van 7 jaar. Zoals gebruikelijk gaat de verkoop per stuk van 4 meter breed, wat omgerekend uitkomt op 31,96 euro per (strekkende) meter.

Nog zo'n mooie korting geeft Leen Bakker op andere goedkopere vinyl vloeren, waaronder Vinyl Java, Vinyl Almeria en Vinyl Meleze, die momenteel allemaal te koop zijn voor prijzen tussen 7,99 en 8,79 euro per vierkante meter.

Vooral Vinyl Almeria springt er hier uit, met een garantie van liefst 15 jaar. Je moet er wel van houden natuurlijk (zie afbeelding hiernaast), maar als je het mooi vindt heb je met Vinyl Almeria een prima vinyl vloer tegen een scherpe prijs van 8,79 euro per vierkante meter.

Vinyl Almeria heeft een slijtlaag van 0,35 mm en een totale dikte van 2,40 mm. De verkoop gaat in twee varianten: bruin en zwart. Per strekkende meter (stuk van 4 meter bij 1 meter) betaalt u omgerekend €35,16 bij Leen Bakker.

U kunt uw vinyl vloer uiteraard zelf leggen, maar als u het liever over laat aan een professional biedt Leen Bakker een handige vloerenlegservice.

Kijk voor alle actuele aanbiedingen op de website van Leen Bakker of bezoek één van de winkels.