Opruiming vinyl vloeren bij 'nu of nooit' actie Kwantum

kwantum opruiming nu of nooit
Wie op zoek is naar een goedkope vinyl vloer kan daar ook nu weer prima voor terecht bij Kwantum, dat met een 'nu of nooit' actie veel scherpe aanbiedingen heeft.

Zo betaalt u voor de goedkope vinyl Trenton en Trentville vloeren nu slechts 7 euro per vierkante meter.

Dat u voor een goedkope vinyl vloer en een ruim assortiment prima terecht kunt bij Kwantum is geen geheim.

Kwantum, dat zijn 40-jarige bestaan viert, heeft op dit moment een 'nu of nooit' actie, waarbij er ook voor veel verschillende soorten vinyl vloerbedekking scherpe kortingen zijn.

ACTIE VINYL TRENTON EN TRENTVILLE VAN KWANTUM
Twee mooie voorbeelden daarvan zijn Vinyl Trenton en Vinyl Trentville van Kwantum, die nu sterk afgeprijsd zijn met een prijs van 7 euro per vierkante meter.

Vinyl Trenton (zie afbeelding hieronder, uitvoering grijs) heeft een dikte van 2,8 mm en wordt zoals gebruikelijk bij vinylvloeren verkocht per stuk van 4 meter breed (ook wel strekkende meter genoemd).
vinyl trenton kwantum
Vinyl Trenton grijs van Kwantum (bron: www.kwantum.nl)
De beschermlaag van Vinyl Trenton, dat voor 100% bestaat uit PVC, bij Kwantum is 0,25 mm dik en de garantietermijn is één jaar. Lees hier meer over deze aanbieding.

Ook Vinyl Trentville is nu tijdelijk te koop voor slechts 7 euro per vierkante meter bij Kwantum. Trentville (zie de afbeelding hieronder, uitvoering eiken) is voorzien van een houtstructuur (eiken) en heeft ook een dikte van 2,8 mm met een beschermlaag van 0,25 mm.

vinyl trentline kwantum
Vinyl Trentline van Kwantum (bron: www.kwantum.nl)
Zowel vinyl Trenton als Vinyl Trentville zijn geschikt voor normaal huishoudelijk gebruik en kunnen ook gebruikt worden in combinatie met een vloerverwarming en in vochtige ruimtes.

Op de website van Kwantum kunt u terecht voor het volledige assortiment vinyl vloerbedekking met daarop alle aanbiedingen, ook voor het goedkoopste vinyl.

VINYL VLOER GRATIS GELEGD BIJ KWANTUM
Bovendien legt Kwantum veel van zijn vinyl vloerbedekking gratis voor u, indien aan enkele voorwaarden wordt voldaan. Op de website ziet u gelijk welke vloeren gratis gelegd worden: deze artikelen zijn voorzien van een 'gratis gelegd' label.

Voor gratis leggen van vinyl geldt verder dat eventueel overige benodigde materialen en handelingen (vloerlijm, plinten etc) tegen betaling meegeregeld kunnen worden bij het maken van de afspraak. In de winkel vertellen de medewerkers van Kwantum u hier alles over.

Gratis leggen is al mogelijk vanaf 6 vierkante meter, met uitzondering van badkamers, toiletten, caravans, boten, tuinhuizen en trappen. Bovendien moeten de minimale stoffeerkosten 35 euro zijn en is er in de winkel een aanbetaling nodig van 22,50 euro.

Tot slot betekent gratis leggen bij Kwantum dat de arbeid van het los leggen in mindering gebracht wordt. Het los leggen is in veel gevallen niet de beste keuze, dus laat u zeer goed inlichten in de winkel voordat u besluit wat u wel en niet laat uitvoeren door de medewerkers.

Op basis van de gegeven informatie en offerte kunt u uiteraard voor u zelf kiezen wat de beste optie is.

Kijk voor meer informatie over gratis leggen van vinyl op de website van Kwantum of bezoek één van de winkels!

Bron: Kwantum (aanbiedingen folder lopen van 16 t/m 29 januari 2017).