Vinyl in de aanbieding bij Leen Bakker

leen bakker vinyl vloer
Leen Bakker heeft op dit moment enkele mooie aanbiedingen lopen voor goedkope vinyl vloeren.

Zo is er een korting van dertig procent voor Vinyl Jakarta, dat nu per vierkante meter minder dan 7 euro kost.

Wie op zoek is naar een mooie vinyl vloer tegen een scherpe prijs kan daarvoor uitstekend terecht bij Leen Bakker.

Zo is er momenteel 30% korting op Vinyl Jakarta, dat per vierkante meter tijdelijk verkocht wordt voor 6,99 euro in plaats van de normale verkoopprijs van 9,99 euro.

Vinyl Jakarta Leen Bakker
Vinyl Jakarta van Leen Bakker
Vinyl Jakarta van Leen Bakker is voorzien van een slijtlaag met oppervlakte structuur van 0,25 mm dik, waardoor de totale dikte van deze vinyl vloer uitkomt op 2,80 mm. Leen Bakker levert de Jakarta vinyl vloer met een garantie van 5 jaar. De verkoop gaat per strekkende meter (vier meter breed), waarvoor u omgerekend 27,96 euro betaalt.

GOEDKOPE VINYL VLOER VOOR MINDER DAN DRIE EURO
Voor de kleinere beurs zijn er gelukkig nog meer alternatieven, met bijvoorbeeld een prijs van slechts 2,99 euro per vierkante meter voor Vinyl Gala-2. Dat is inclusief een korting van 20 procent.

Vinyl Gala-2 Leen Bakker
Vinyl Gala-2 van Leen Bakker
Vinyl Gala, verkrijgbaar in de varianten beige, beuken, zwart/wit en antraciet, beschikt met een slijtlaag van 0,10 mm en een totale dikte van 0,55 mm natuurlijk over minder sterke eigenschappen dan de duurdere vloeren, maar dat zie je dan ook terug in de prijs.

Ook is er een korting van 20 procent voor onder meer Vinyl Trendpine (€7,99 per m2), Vinyl Gouverneur (€7,19) en het bijzondere Vinyl Metallica-2 (€7,19).

Kijk voor alle actuele aanbiedingen op de website van Leen Bakker of bezoek één van de winkels.

Bron: Folder Leen Bakker (geldig van 30 januari t/m 12 februari)