Ondervloer Flexxfloors extra goedkoop bij Gamma

Flexxfloors Silence ondervloer
Flexxfloors Silence (foto: Gamma)
De mooie Flexxfloors zijn erg populair en worden bij steeds meer doe-het-zelf winkels en online shops (waaronder Wehkamp) verkocht.

Naast de kunststof vloer zelf is er ook een handige ondervloer: Flexxfloors Silence.

Wie de uitgebreide leginstructie voor zijn nieuwe Flexxfloors bekijkt ziet dat deze in principe gewoon op de ondergrond gelegd kan worden, bij voorkeur helemaal kaal en glad, ook ontdaan van bijvoorbeeld laminaat.

Ook is er de mogelijkheid om een ondervloer te gebruiken bij uw nieuwe Flexxfloors, wat vooral handig is indien u de geluidsoverlast voor uw onderburen tot een minimum wilt beperken.

Een uitstekende oplossing hiervoor is de Flexxfloors Silence ondervloer, die geluidsreducerend is en bovendien ook warmteisolerend. Lees ook meer over dit product op de site van Flexxfloors zelf.

FLEXXFLOORS SILENCE ONDERVLOER GAMMA
Een bekende verkoper van Flexxfloors is Gamma, dat bovendien een 'altijd extra goedkoop' logo hanteert voor de Silence ondervloeren.

Zo betaalt u 6,49 euro per vierkante meter voor Flexxfloors Silence. U koopt deze ondervloer per stuk van 5 vierkante meter (opgerold, zie foto linksboven) met een gewicht van 2,3 kg.

Flexxfloors Silence Gamma
De Flexxfloors Silence ondervloer kunt u eenvoudig zelf leggen (foto: Gamma)
De Silence ondervloer heeft een hoogte van 2 mm en een breedte van 5 meter bij een lengte van 1 meter. 

Bekijk voor meer informatie de website van Gamma of bezoek één van de winkels. Uiteraard heeft Gamma ook een ruim assortiment van Flexxfloors.

Voor wie meer informatie wil hebben over ondervloeren voor vinyl vloeren is dit artikel een aanrader.