Vinyl tegen laagste prijs bij Kwantum | Vinyl Supreme 3,95 euro

Kwantum heeft een ruim assortiment van goedkope vinyl vloeren, die in veel gevallen ook gratis worden gelegd.

Voor minder dan vier euro per vierkante meter betaalt u een lage prijs voor Vinyl Supreme.

Kwantum adverteert deze met met de slogan 'altijd een vloer die pas voor de laagste prijs' met onder meer scherpe prijzen voor veel verschillende soorten vinyl vloerbedekking.

De goedkoopste daarvan is Vinyl Supreme wit eiken, die u bij Kwantum nu kunt kopen voor omgerekend 3,95 euro per vierkante meter. Per strekkende meter is dat 15,80 euro.
Vinyl Supreme wit eiken
Vinyl Supreme wit eiken van Kwantum
Vinyl Supreme wit eiken heeft een beschermlaag van 0,15 mm en een totale dikte van 1,1 mm. De garantietermijn is 1 jaar en de vloer is geschikt voor licht huishoudelijk gebruik en kan ook gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming en in vochtige ruimtes, zoals een badkamer.

ACTIEPRIJS VINYL AVALON KWANTUM
Wie zoekt naar een kwalitief hoogwaardiger product kan natuurlijk ook prima terecht bij Kwantum.

Zo is er momenteel een actie voor Vinyl Avalon, dat verkrijgbaar is in de uitvoeringen donkergrijs en lichtgrijs. De vloer heeft een een totale dikte van 3mm en een beschermlaag van 0,2 mm. Ook hier is de garantietermijn echter één jaar, net als bij Vinyl Supreme.
vinyl avalon kwantum
Vinyl Avalon van Kwantum
Voor vinyl Avalon betaalt u nu 10 euro per m2, in plaats van 12 euro.

Nog een scherpe aanbieding is er voor Vinyl Tennessee, dat nu verkocht wordt voor 9 euro per vierkante meter in plaats van 11 euro.

Desgewenst kan Kwantum uw nieuwe vloer ook direct leggen. Vraag hier naar in de winkel of kijk op de website voor meer informatie.

Bron: Folder en website Kwantum