Ondervloer vinyl vloeren van Sencys 6,95 euro

Een vinyl vloer kan ook prima gelegd worden op een ondervloer, afhankelijk van een aantal factoren.

De bekende aanbieders van vinyl vloeren leveren vaak ook een bijpassende ondervloer.
Wie een vinyl vloer legt of laat leggen door een professional, kan daarbij kiezen of er ook gebruik wordt gemaakt van een ondervloer. 

De keuze voor een ondervloer hangt af van een aantal factoren. Denk daarbij aan de kwaliteit van de basisvloer, is deze glad genoeg bijvoorbeeld. 

Een andere overweging kan de geluidsreductie zijn, wat met name van toepassing is voor etagewoningen waarbij er onderburen zijn. Daarnaast biedt een ondervloer natuurlijk extra comfort in de vorm van demping en warmte.

Verschillende bekende aanbieders leveren ook ondervloeren voor vinyl, zoals Flexxfloors, dat zijn eigen FlexxFloors Silence ondervloeren maakt.

SENCYS VINYL ONDERVLOER VAN PRAXIS
Ook Praxis biedt een prima oplossing met zijn Sencys ondervloeren voor vinyl. De ondervloer click van Sencys wordt verkocht voor een prijs van 6,95 euro per vierkante meter, ofwel 69,50 euro voor een pak.

sencys ondervloer vinyl praxis
De Sencys ondervloer click van Praxis
Daarin zit voor in totaal 10 vierkante meter aan ondervloer voor uw vinyl vloerbedekking, die later natuurlijk bovenop de ondervloer kan worden gelegd.

De ondervloer click van Sencys heeft een dikte van 1,5 mm en is geschikt voor vinyl vloeren met een dikte van 3,5 mm. Groot voordeel van de ondervloer van Sencys is dat deze makkelijk te snijden is en zodoende goed verdeeld kan worden over lastige ruimtes en/of stukken in uw kamer.

Natuurlijk zijn er nog meer verschillende ondervloeren voor vinyl. Bekijk hier een compleet overzicht.

Bron: websites Praxis en Flexxfloors