Vinyl stroken Kwantum met korting voor 20 euro

Kwantum heeft een uitgebreid assortiment vinyl vloeren. Daarnaast worden er ook vinylstroken verkocht.

Momenteel krijgt u een mooie korting voor vinylstroken Ohio, Pineland en Royal Oak bij Kwantum.

Zeer regelmatig schrijven wij hier over Kwantum, dat natuurlijk bekend staat op het zeer ruime assortiment vinyl vloerbedekking, met veel aantrekkelijke geprijsde aanbiedingen.

Ook verkoopt Kwantum vinylstroken, waarop momenteel een stevige korting wordt gegeven ten opzichte van de normale verkoopprijs.

Vinylstroken hebben een aantal kenmerkende eigenschappen, die voor een groot deel ook van toepassing zijn op normale vinyl vloeren.

Zo zijn vinylstroken slijtvast, zijn ze eenvoudig te leggen door het handige kliksysteem (vergelijkbaar met laminaat), zijn ze geluidsreducerend en geschikt voor vochtige ruimtes en het gebruik bij vloerverwarming.

FLINKE KORTING OP VINYL STROKEN KWANTUM
Kwantum geeft nu een forse korting op een aantal mooie soorten vinylstroken. Zo betaalt u nu 20 euro per vierkante meter voor Vinylstroken Ohio, Pineland en Royal Oak. Normaal kost deze vinylstrook u 27 euro per m2.
Vinylstroken Royal Oak natural eiken

De dikte van deze vinyl vloeren is 4 mm met een beschermlaag van 0,3 mm.

Kwantum geeft een garantie van 1 jaar, wat niet bijzonder veel is natuurlijk. Wel is het een mooie vloer, die bovendien erg eenvoudig zelf te leggen is.

Kijk voor meer informatie op de website van Kwantum of bezoek één van de winkels.

Bron: Folder Kwantum (aanbiedingen geldig t/m 12 maart)