Aanbiedingen goedkoop vinyl bij Leen Bakker

Leen Bakker heeft altijd wel een aantal scherp geprijsde vinyl vloeren in zijn assortiment.

Nu kunt u vinyl Sintra kopen voor een prijs van 7,99 euro per vierkante meter.

Vinyl Sintra van Leen Bakker is verkrijgbaar in de varianten bruin of grijs en wordt geleverd met een garantie van 5 jaar.

Per vierkante meter betaalt u nu 7,99 euro in plaats van 9,99 euro. Vinyl Sintra beschikt over een slijtlaag met oppervlaktestructuur van 0,25 mm bij een totale dikte van 2,80 mm.

U koopt vinyl in de meeste gevallen per stuk van vier meter breed, ook wel een strekkende meter genaamd. Deze strekkende meter kost u omgerekend 31,96 euro, ofwel een forse korting ten opzichte van de normale verkoopprijs van 39,96 euro.

GOEDKOOP VINYL LEEN BAKKER
Wie zoekt naar een nog goedkopere vinyl vloer kan nu ook profiteren van een extra lage prijs voor Vinyl Pompei. Hiervoor betaalt u bij Leen Bakker nu 7,19 euro per vierkante meter, in plaats van de normale prijs van 8,99 euro.

Vinyl Pompei wordt geleverd met een garantie van 7 jaar en heeft een slijtlaag van 0,20 mm. De totale dikte is 2,50 mm en er zijn twee verschillende uitvoeringen: grijs en antraciet.

Ook voor slechts 7,19 euro koopt u nu Vinyl Metallica-2, wat overigens niets te maken heeft met de rockband. Vinyl Metallica-2 van Leen Bakker heeft een slijtlaag van 0,25 mm en is 2,60 mm dik.

De garantie is nog langer met 10 jaar. Vinyl Metallica-2 is verkrijgbaar in de uitvoeringen traanplaat of noppen.

Kijk voor alle aanbiedingen op de website van Leen Bakker of bezoek één van de winkels.

Bron: Folder Leen Bakker (aanbiedingen geldig t/m 23 april)