CanDo vinyl laminaat bij Formido

cando vinyl formido
Ook Formido heeft een vinyl product in zijn assortiment.

De doe-het-zelf keten verkoopt CanDo clickvinyl, ook wel vinyl-laminaat genoemd.

Formido heeft online zes verschillende soorten CanDo clickvinyl in het assortiment. Zelf spreekt de doe-het-zelf keten van Vinyl laminaat. Dat is te koop in twee varianten, zelfklevend en click.

Voordeel van het click systeem is dat uw nieuwe CanDo vloer zeer simpel gelegd kan worden, vergelijkbaar met laminaat, en bovendien ook weer makkelijk uit elkaar gehaald kan worden. Bij zelfklevend vinyl is dat uiteraard een stuk lastiger.

Formido verkoopt alle zes varianten van CanDo vinyl laminaat voor een zelfde (vaste) prijs van €32,99 per vierkante meter. Achtereenvolgens gaat het om Cando Clickvinyl licht eiken, eik natuur, licht grijs eiken, donker grijs eiken, wild en strandhuis grenen.

CanDo vinyl licht eiken
CanDo clickvinyl licht eiken van Formido
Deze clickvinyl vloeren hebben een dikte van 4mm en daarbij ook nog een extra geluiddempende ondervloer van 1 mm dik. Niet alleen zijn de CanDo vinyl vloeren waterbestendig, ook zijn ze zeer stil.

Andere eigenschappen zijn onder meer de 4-zijdige v-groeven en de 3D-technologie die gebruikt is bij de productie, waardoor het net een echte 'natuurlijke' vloer lijkt vanuit elke hoek.

De CanDo clickvinyl vloeren worden verkocht per pak met daarin 9 planken met een totale inhoud van 2,21 vierkante meter. Eén CanDo vinyl plank heeft een lengte van 128 centimer bij een breedte van 19,2 centimeter.

Bekijk hiet hele assortiment en alle aanbiedingen op de website van Formido.

Ook heeft Formido veel laminaat in zijn assortiment. Wie op zoek is naar een goedkope laminaat vloer kan zijn hart ophalen met het zeer laag geprijsde Baseline grijs eiken laminaat.

Bron: Formido.nl