Origineel en goedkoop vinyl bij Leen Bakker

vinyl denim leen bakker
Leen Bakker heeft natuurlijk een ruim assortiment van veel verschillende soorten goedkoop vinyl.

Veel vinyl vloeren zijn daarnaast erg origineel, zoals bijvoorbeeld Vinyl Denim.

En nieuwe vloer is natuurlijk bij voorkeur origineel qua uitvoering, kleurstelling en eigenschappen. Leen Bakker heeft en goedkope en vooral zeer originele vinyl vloer in zijn assortiment met Vinyl Denim, dat verkocht wordt voor 7,99 euro per vierkante meter.

Vinyl Denim van Leen Bakker ziet er uit zoals de naam al aangeeft: Op het donkere vinyl ziet u icoontjes van een spijkerbroek zak. Deze zijn dusdanig subtiel verwerkt dat het niet storend is en er juist erg fraai uitziet.

Vinyl Denim is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: donkerblauw en antraciet. De vinyl vloer wordt verkocht per stuk van 4 meter breed. De slijtlaag met oppervlaktestructuur is 0,2 mm dik bij een totale dikte van 2,80 mm.
vinyl denim leen bakker
Vinyl Denim

Bovendien krijgt u van Leen Bakker een garantie van zeven jaar op uw nieuwe Vinyl Denim vloer. De prijs is nu inclusief korting 7,99 euro. Normaal zou u voor Vinyl Denim 9,99 euro per vierkante meter betaalt hebben.

Momenteel geeft Leen Bakker een korting van 20 procent op alle tapijt en vinyl. Een andere mooie aanbieding is die voor Vinyl Gouverneur, dat nu verkocht wordt voor 6,99 euro per vierkante meter. De garantie is hier 8 jaar en de slijtlaag is 0,20 mm bij een totale dikte van 3,00 mm.

Kijk voor alle aanbiedingen op de website van Leen Bakker of ga naar één van de winkels.

Bron: Leen Bakker folder