Prijzen Novilon vinyl vloer Karwei

novilon vinyl vloer
Eén van de mooiste soorten vinyl vloerbedekking wordt gemaakt door Novilon.

Ook bouwmarkt Karwei verkoopt Novilon vinyl vloeren. We zetten de details en prijzen voor u op een rijtje.

Novilon is bekend merk op het gebied van vinyl vloerbedekking, met de kenmerkende eigenschappen zoals onderhoudsvriendelijkheid en geluidsreducerend. Ook comfort ontbreekt niet bij het kamerbrede Novilon, waar je heerlijk met blote voeten op kunt lopen. Tot slot zijn ook de Novilon vloeren duurzaam met als extra pré een productieproces (en ontwerp) op eigen bodem in Nederland.

Het kamerbrede vinylbestaat uit een vinylschuimlaag versterkt met glasvlies, voorzien van een transparante toplaag. Het is soepel, veerkrachtig, voetwarm en geluiddempend. Novilon wordt ontworpen door Nederlandse ontwerpers. De collectie combineert diverse houtsoorten met mooie betondessins met krachtige steensoorten.

Er zijn twee verschillende varianten: Novilon zilver en Novilon goud. De garantie op Novilon goud is 12 jaar (tegen 10 jaar voor Novilon Zilver) waarbij als grootste verschil Novilon goud ook geschikt is voor gebruik in bijvoorbeeld de hal en voor op het kantoor.

Karwei verkoopt Novilon in twee bouwmarkten: Goirle en Uden. Het bestellen van uw nieuwe Novilon vloer is eenvoudig. Nadat u in de bouwmarkt uw uitleenstaal heeft opgehaald kunt u nadat u uw keuze heeft gemaakt met behulp van de plattegrond uw woning met de medewerkers van Karwei bepalen hoeveel vierkante meter Novilon u nodig heeft. Daarbij kan u ook gebruik maken van de handige Montageservice van Karwei. Als laatste stap vult u, nadat u de juiste hoeveelheid Novilon weet, het bestelformulier in bij de servicebalie in de bouwmarkt.

PRIJZEN NOVILON VINYL VLOERBEDEKKING
Karwei heeft online een handige prijslijst voor het Novilon vinyl. Zoals hierboven al aangegeven bestaat de collectie uit achtereenvolgens hout, beton, desing en tegel. Per variant zijn er verschillende kleurnummers verkrijgbaar met daarbij een onderscheid in prijzen tussen zilver en goud.

Als voorbeeld nemen we de betondessins, die in 4 zilvervarianten verkrijgbaar zijn (vier verschillende kleurstellingen) en in twee goudvarianten. Indien u een keuze heeft gemaakt voor de kleur kunt u kiezen uit zilver of goud. Voor de Zilver serie betaalt u per vierkante meter €19,50, voor de Goud serie, waarbij u dus kunt kiezen uit twee kleuren, betaalt u per vierkante meter €23,99.

Novilon vinyl vloer eigenschappen
Alle eigenschappen van Goud en Zilver Novilon op een rijtje (klik voor groter)
Van het hele aanbod (via Karwei) heeft u de meeste keuzemogelijkheden bij de houtsoorten met in totaal 6 Zilver en 6 Goud varianten. De prijs is voor alle Novilon uitvoeringen hetzelfde: De Zilver uitvoeringen kosten €19,50 en de Goud uitvoeringen kosten €23,99, wat het natuurlijk wel zo makkelijk maakt.

Voor hout en beton zijn er zowel goud- als zilvervarianten beschikbaar, voor Design en Tegel kunt u alleen kiezen voor de duurdere goudvariant, waarbij u natuurlijk wel de langere garantie van 12 jaar krijgt.

OPMETEN EN LEGGEN VAN UW NIEUWE VINYL VLOER
Indien u een keuze heeft gemaakt kan Karwei verder alles voor u regelen. Denk aan het inmeten, installeren en bezorgen van de vloer, waarvoor Karwei een stoffeerder inschakelt. Voor het inmeten rekent Karwei een bedrag van 45 euro indien u binnen een straal van 20 kilometer van de bouwmarkt woont. Voor langere afstanden wordt er een toeslag van 60 cent per kilometer in rekening gebracht.

Het installeren van uw nieuwe Novilon Vinyl Vloer kan vanaf een prijs van 4 euro per vierkante meter geregeld worden. Indien nodig kunt u ook de ondervloer laten egaliseren, wat essentieel is voor het goed leggen van uw nieuwe vinyl vloer. Ook worden er nog vaste kosten van €35 per opdracht in rekening gebracht door de stoffeerder, die voor de bezorging van uw nieuwe vloer nog €15 rekent. Op de website van Karwei vindt u alle informatie over het selecteren en laten leggen van uw nieuwe Novilon vinyl vloer. Hier vindt u ook gelijk het bestelformulier indien u uw keuze reeds heeft gemaakt.