Vinyl vloer voor minder dan 4 euro bij Kwantum

Vinyl supreme wit eiken aanbieding kwantum
Een vinyl vloer voor een prijs van minder dan vier euro is zeldzaam, maar zeker niet onmogelijk.

Zo verkoopt Kwantum zijn Vinyl Supreme wit eiken voor een prijs van 3,95 euro per vierkante meter.
Op deze website speuren wij voor u naar de goedkoopste vinyl vloeren, waarbij we de aanbiedingen van bekende aanbieders op een rijtje zetten.

Momenteel heet Kwantum een zeer goedkope vinyl vloer via zijn Vinyl Supreme wit eiken. Deze koopt u nu voor een prijs van 3,95 euro per vierkante meter, waarmee het de goedkoopste vloer in het assortiment van Kwantum is.

Vinyl Supreme wit eiken (zie afbeelding) bestaat volledig uit PVC en heeft een beschermlaag van 0,15 mm. De totale dikte van deze vinyl vloer van Kwantum is 1,1 mm. Vinyl Supreme wit eiken is geschikt voor licht huishoudelijk gebruik en kan worden gebruikt in combinatie met een vloerverwarming. Ook zijn vochtige ruimtes geen enkel probleem voor deze vloer.
Goedkoop vinyl Kwantum
Het zeer goedkope Vinyl Surpreme wit eiken 

Voor een strekkende meter, ofwel een stuk van vier meter breed en één meter lang, betaalt u omgerekend 15,90 euro. De prijs per vierkante van 3,95 euro is echt een bodemprijs voor vinyl vloeren.

Bij aanschaf geeft Kwantum u een garantie van 1 jaar. Dat is natuurlijk niet veel, maar de vloer is dan ook wel heel erg aantrekkelijk geprijsd en vele malen goedkoper dan een doorsnee vinyl vloer, ook bij Kwantum. Bekijk alle details op de website van Kwantum.

Indien u zoekt naar een vinyl vloer met een langere garantietermijn bent u ook meer geld kwijt. 

Toch zijn er ook zeer scherpe aanbiedingen voor kwalitatief hoogwaardige vloeren tegen een scherpe prijs die wel geleverd worden met een mooie garantie. Een goed voorbeeld daarvan is Vinyl Almeria van Leen Bakker, dat u kunt kopen voor 8,99 euro per m2. De prijs is ruim twee keer zo hoog als die van Vinyl Supreme van Kwantum, maar de garantietermijn is liefst vijftien keer zo lang!