CanDo vinyl vanaf 19,99 euro bij Praxis

CanDo vinyl Praxis
Praxis heeft een mooi assortiment vinyl vloerbedekking in zijn assortiment middels de CanDo collectie.

Dit zelfklevende vinyl is (online) verkrijgbaar vanaf een prijs van 10 euro per vierkante meter.

Voor een mooie vinyl vloer kunt u ook zeer goed naar Praxis, dat het merk CanDo in zijn assortiment heeft.

Eerder werd dit product al uitvoerig beschreven op de website www.vinylvloerbedekking.nl.

Hieronder treft u de belangrijkste eigenschappen van CanDo Vinyl.

CanDo is verkrijgbaar bij bouwmarkten en doe-het-zelf-zaken, waaronder dus ook Praxis. Een CanDo vloer voelt warm een behaaglijk aan en daardoor dus bij uitstek geschikt voor blote voeten. Ook is CanDo uitstekend te combineren met een vloerverwarming en/of vloerkoeling.

Bovendien wordt het loopgeluid geabsorbeerd, wat de vloer luisterstil maakt en waardoor er op schoenen en met hakken aan stil een comfortabel door de ruimte met CanDo vloeren gelopen kan worden. Daarbij is de dubbele bovenlaag krasbestendig en wordt er een levenslange garantie gegeven door CanDo.
Vooral de levenslange garantie is natuurlijk uniek en verklaart uiteraard ook deels de prijs van dit product. Let er wel op dat de levenslange garantie verschilt per product.

Zelfklevend vinyl Praxis
CanDo vinyl is zelfklevend en kan zeer eenvoudig gelegd worden (foto: Praxis)
Praxis verkoopt een ruim assortiment CanDo vinyl vloeren. De goedkoopste vloer die wij op de website van Praxis tegenkomen is CanDo vinyl eiken blond, dat verkocht wordt voor een prijs van 19,99 euro per vierkante meter.

Deze zelfklevende vloerdelen hebben een dikte van 2mm en een slijtlaag van 0,2mm. De garantie is hier met 10 jaar niet de hierboven beschreven levenslange garantie, die  CanDo overigens wel geeft op veel andere wat duurdere producten.

Zo is er een levenslange garantie op CanDo Comfort Click lichtgrijs, dat u in huis heeft voor een prijs van 29,99 euro per m2.

Kijjk voor alle details en laatste aanbiedingen op de website van Praxis.