Prijstopper vinyl bij Leen Bakker voor 3,99 euro

Goedkoop vinyl leen Bakker
Vinyl Swing is momenteel prijstopper bij Leen Bakker.

Hierdoor betaalt u per vierkante meter een prijs van minder dan vier euro voor deze mooi vinyl vloer.

Als u op zoek bent naar ├ęcht goedkoop vinyl dan bent u bij de winkels en webshop van Leen Bakker aan het juiste adres.

Vinyl Swing is namelijk prijstopper bij Leen Bakker en dat betekent een heel lage prijs voor een mooie vinyl vloer. Vinyl Swing (ook wel Vinyl Swing-3) wordt verkocht voor een prijs van slechts 3,99 euro per vierkante meter.

Leen Bakker levert deze vloer in diverse kleuren, waaronder (tegel) antraciet, beige, beuken en zwart/wit. De garantie op de Vinyl Swing vloer is 5 jaar. 

Deze goedkope vinyl vloer heeft een totale dikte van 1,20 mm en is voorzien van een slijtlaag met oppervlaktestructuur van 0,15 mm. De verkoop gaat, zoals gebruikelijk bij vinyl vloerbedekking, per rol van 4 meter breed.

Vinyl Swing Leen Bakker
Vinyl Swing tegel antraciet van Leen Bakker
Hou er overigens wel rekening mee dat een lage prijs ook iets over de duurzaamheid zegt. Zelf dekt Leen Bakker zich wat dat betreft al een beetje in door bij 'kwaliteit' voor deze vloer 'slap' te melden. Maar feit is wel dat je voor een zeer lage prijs een vinyl vloer hebt. Wil je er tientallen jaren van genieten dan is het waarschijnlijk verstandiger een andere vinyl vloer te kiezen met een langere garantietermijn die dikker is en uiteindelijk ook langer mee gaat.

Kijk voor meer informatie over Vinyl Swing vinyl op de website van Leen Bakker.