Vinyl vloeren en vinylstroken met korting bij Kwantum

Goedkoop vinyl Kwantum
Kwantum heeft altijd wel een paar mooie aanbiedingen voor goedkope vinyl vloeren.

Ook kunt u bij Kwantum terecht voor de fraaie vinylstroken, die eenvoudig zelf gelegd kunnen worden.

Eén van de goedkoopste vinyl vloeren die u in Nederland kunt krijgen ligt voor een vaste lage prijs in de winkel bij Kwantum. Het gaat natuurlijk om Vinyl Supreme, dat verkocht wordt voor minder dan vier euro. Per vierkante meter betaalt u voor Vinyl Supreme namelijk 3,95 euro, een zeer lage prijs die u elders waarschijnlijk niet zult vinden.

Ook in het hogere segment heeft Kwantum veel mooie vinyl vloeren zoals Vinyl Tennessee, dat nu gratis gelegd wordt. Vinyl Tennessee is er in verschillende kleuren en kost u per vierkante meter 11 euro.
Vinyl vloer Boise Kwantum

Persoonlijk zijn wij bij goedkoopvinyl.nl erg gecharmeerd van Vinyl Boise, het prachtige eiken witte vinyl dat u bij Kwantum koopt voor een prijs van 13 euro per vierkante meter.

Ook een aanrader zijn de vinylstroken van Kwantum. Deze hebben een aantal kenmerkende eigenschappen, waaronder de slijtvastheid, het eenvoudige leggen dankzij het kliksysteem (vergelijkbaar met laminaat), het geluidsreducerende effect. Daarnaast zijn vinylstroken net als gewoon vinyl prima geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes en in combinatie met een vloerverwarming.

De prijs voor vinylstroken is over het algemeen wel wat hoger: zo betaalt u voor de mooie vinylstroken Pineland en Royal Oak bij Kwantum een prijs van 27 euro per vierkante meter.

Kijk voor alle actuele aanbiedingen en het volledige assortiment op de website.