Originele vinyl vloerbedekking: burned wood van Leen Bakker

Leen Bakker vinyl burned wood
Vinyl Burned Wood van Leen Bakker
Voor wie zoekt naar een originele vinyl vloer voor een scherpe prijs heeft Leen Bakker altijd wel een aantal mooie alternatieven.

Zo is er het schitterende Vinyl Burned Wood, dat u koopt voor een prijs van minder dan 12 euro.

Leen Bakker staat natuurlijk bekend om zijn ruime collectie vinyl vloeren, met prijzen vanaf 3,99 eur per vierkante meter (voor prijstopper Vinyl Swing).

Wie zoekt naar een originele en vooral ook kwalitatief meer hoogwaardige vloer kan ook prima terecht bij Leen Bakker. Een hele mooie vinyl vloer is bijvoorbeeld Vinyl Burned Wood dat verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen: donkergrijs (zie afbeelding hieronder), lichtgrijs en antraciet.

Vinyl Burned Wood van Leen Bakker wordt verkocht voor een prijs van 11,99 euro per vierkante meter waarbij u zoals gebruikelijk is met vinyl vloerbedekking een stuk koopt met een breedte van 400 centimeter.

goedkope vinyl vloerbedekking leen bakker
Vinyl Burned Wood 
De wat hogere prijs betekent ook dat u een aanzienlijk langere garantie krijgt op Vinyl Burned Wood. Leen Bakker geeft een garantie van 10 jaar volgens de CBW voorwaarden, waarbij je kassabon goed bewaart moet worden, want die dient gedurende de garantieperiode als bewijs.

Vinyl Burned Wood heeft een dikte van 2,5 mm met een slijtlaag van 0,25 mm, wat deze vloer een stuk duurzamer maakt dan de goedkopere en dunnere vloeren in een lagere prijsklasse.

Bekijk alle specificaties en het volledige vinyl aanbod op de website van Leen Bakker.