Uitverkoop vinyl vloeren bij Carpetright


carpetright goedkoop vinyl
Carpetright heeft nu een voordeelactie waarbij veel vinyl en pvc vloeren met stevige kortingen worden verkocht.

Deze 'sale', ofwel uitverkoop levert kortingen tot wel 50 procent op voor onder meer vinyl vloeren.

Hierdoor heeft u voor minder van vijf euro een nieuwe vloer in huis. In de huis-aan-huis folders adverteert Carpetright nu op de voorpagina met een knaller voor PVC Vienna, dat met 20 procent korting wordt verkocht voor 23,99 euro per vierkante meter.

Vienna PVC van Carpetright is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Het 2 mm dikke PVC wordt geleverd met een garantie van tien jaar. De toplaag van Vienna is 0,3 mm.

VINYL ARTE VOOR MINDER DAN 5 EURO
De absolute knaller is toch wel die voor Vinyl Arte van Carpetright. Door een korting van 50 procent betaalt u voor deze vinyl vloer nu slechts 4,99 euro per vierkante meter, wat echt één van de allerlaagste prijzen voor een dergelijke vloer in Nederland is.

uitverkoop vinyl carpetright
Vinyl Arte van Carpetright is nu spotgoedkoop met 50% korting
Vinyl Arte heeft een dikte van 1,15 mm met een toplaag van 0,15 mm. Carpetright geeft op deze spotgoedkope vinylvloer een garantie van 5 jaar, wat heel redelijk is op basis van prijs/kwaliteit.

Wie gebruik wil maken van deze scherpe uitverkoop aanbieding heeft de keuze uit drie verschillende kleuren die allemaal geleverd worden per stuk van 400 centimeter breed, wat overigens standaard is voor vinyl vloeren.

De zomersale bij Carpetright start op 1 juli en levert kortingen tot 60% op voor verschillende soorten vloerbedekking waaronder naast vinyl en PVC ook laminaat. Onderdeel van de actie is dat Carpetright gratis bij u komt opmeten, wat wel zo handig is in verband met het bestellen van de juiste hoeveelheid.

In de folder of via de website van Carpetright leest u alle voorwaarden en de laatste aanbiedingen en 'sale' prijzen.