Goedkoop vinyl bij Hornbach voor minder dan 20 euro

Het scherp geprijsde Sacramento vinyl van Hornbach
Ook Hornbach verkoopt verschillende soorten vinyl vloerbedekking met uiteenlopende prijzen.

Eén van de goedkoopste vinyl vloeren van Hornbach is Vinyl 4.2 Sacramento Grenen.

Als we op de website van Hornbach een overzicht van alle vinyl vloeren oproepen en vervolgens een selectie maken op basis van prijzen dan zien we dat Vinyl 4.2 Sacramento Grenen momenteel (in ieder geval online) één van de scherpst geprijsde vinyl vloeren bij Hornbach is.

Deze mooie vloer wordt nu verkocht voor een prijs van 19,95 euro per vierkante meter. Vinyl 4.2 Sacramento Grenen heeft, zoals de naam natuurlijk al aangeeft, een totale dikte van 4,2 mm en is voorzien van een handige klikverbinding.

De bovenlaag (beschermlaag) heeft een dikte van 0,3 mm en de verkoop gaat per pak met daarin 8 stuks vinylstroken. Vinyl 4.2 Sacramento Grenen is geschikt voor commercieel gebruik en heeft als eigenschappen dat het weinig uitzet en makkelijk te onderhouden is.

hornbach goedkoop vinyl
Vinyl 4.2 Sacremento van Hornbach ziet er zeer fraai uit (foto: Hornbach)

Bekijk
de volledige specificaties en laatste aanbiedingen op de website van Hornbach. Helaas konden wij nog niets terugvinden over de garantietermijn van dit product. Informeer hier wel altijd naar, want het is iets wat vaak over het hoofd wordt gezien. In de regel geldt dat hoe langer de garantie die wordt gegeven op een vinyl vloer, hoe beter de kwaliteit is.