25 procent korting op vinyl vloeren Carpetright

Vinyl vloerbedekking met korting bij Carpetright
Carpetright geeft veel korting op vinyl
Carpetright geeft korting op veel verschillende soorten vinyl vloerbedekking in het assortiment.

De goedkoopste vinyl vloer kost dankzij een korting van 25 procent minder dan tien euro.

Vloerbedekkingsspecialist Carpetright geeft kortingen op veel verschillende vloersoorten, waaronder vinyl. De huidige actie geeft een korting van 25% op heel veel vinyl, waardoor u voor een prijs van minder dan tien euro per vierkante meter een nieuwe vloer kunt aanschaffen. Regelmatig heeft Carpetright mooie aanbiedingen voor goedkope vinyl vloeren.

Eén van de vinyl vloeren die verkocht worden voor slechts €9,99 per vierkante meter is Vinyl Duke van Carpetright. Als voorbeeld nemen we vinyl Duke antraciet dat door Carpetright geleverd wordt met een garantie van vijf jaar.

VINYL DUKE ANTRACIET VAN CARPETRIGHT
- Product: Vinyl Duke Antraciet
- Geschikt voor: vloerverwarming, vochtige ruimten en normaal woongebruik
- Prijs per vierkante meter: €9,99 (na 25% korting)
- Dikte vinyl vloer: 2.00 mm
- Dikte slijtlaag: 0.25 mm
- Garantietermijn: 5 jaar
- Kleur: zwart en grijs
- Breedte: Duke vinyl is alleen verkrijgbaar op twee meter
Duke Antraciet (zie de details hierboven) wordt in Nederland geleverd op een stuk van twee meter. Hou hier wel rekening mee want de standaard breedte voor vinyl vloeren is 4 meter. Behalve Antracite verkoopt Carpetright ook de Duke variant Misty (een lichtere kleur).

goedkoop vinyl Duke carpetright met veel korting
De vinyl aanbieding van Carpetright
Andere goedkope vinylvloeren van Carpetright, die na de korting verkocht worden voor minder dan tien euro, zijn onder meer Vinyl Leon (verkrijbaar in de uitvoeringen Hazelnut, Sherwood, York, Canada) en Vinyl Arte (verkrijgbaar in de varianten Plank Brown, Plank Light Brown, Plank Small Grey) en Vinyl Promesse (White/Black, Graniet Grey en Oak Grey/beige uitvoeringen).


Indien u een vinyl vloer bij Carpetright koopt wordt deze vaak gratis gelegd. Bekijk alle aanbiedingen in de winkel of via de website, waar wij ook de bovenstaande informatie vandaan gehaald hebben.