Hornbach Vinyl Sacramento voor lage prijs

Vinyl vloer Hornbach Sacramento
Bij de bouwmarkten van Hornbach kunt je terecht voor verschillende soorten vinyl- en PVC vloerbedekking, waaronder Flexxfloors.

Een ander prima alternatief tegen een scherpe prijs is de vloer Vinyl 4.2 Sacramento van Hornbach.

Deze vloer wordt verkocht voor een prijs van minder dan 20 euro door het van origine Duitse bedrijf.

Hornbach rekent namelijk een prijs van 19,95 euro per vierkante meter voor Vinyl 4.2 Sacramento grenen, dat een dikte van 4,2 mm heeft en is voorzien van een landhuisdeelmotief. Het betreft hier vinyl met een klikverbinding met, zoals de naam al aangeeft, een dikte van 4,2 mm.

Vinyl Sacramento behoort tot het hogere segment en is geschikt voor commerciële ruimtes, kantoorgebouwen met gering of tijdelijk gebruik en kan bovendien ook gelegd worden in vochtige ruimten.

Hornbach Vinyl Sacramento 4.2 grenen
Het prachtige Vinyl 4.2 Sacramento Grenen van Hornbach

 De prijs van minder dan twintig euro kan nog lager als u Vinyl Sacramento met een grote hoeveelheid afneemt. Bij een oppervlakte vanaf 133 vierkante meter betaalt u bij Hornbach een prijs van 17,95 euro per m2, ofwel een mooie korting van twee euro. Overigens kunt u vinyl vloerbedekking uitstekend zelf leggen. Wie kiest voor installatie door een professional moet rekening houden met veel hogere kosten, mits er sprake is van gratis leggen. Lees dan wel goed alle voorwaarden.


Deze mooie en vooral scherp geprijsde vinyl vloer is bij veel vestigingen van Hornbach op voorraad aanwezig. Check dat op de website of bezoek gelijk één van de winkels.