De laagste prijs voor vinyl vloeren Leen Bakker

vinyl gala beuken naturel van Leen Bakker
Vinyl Gala beuken naturel Leen Bakker
Leen Bakker heeft een ruim assortiment vinyl vloeren, maar wat zijn de goedkoopste uitvoeringen?

Het kan voor minder dan vijf euro, want met vinyl Gala heeft u al nieuwe vloer in huis voor €3,99 per vierkante meter.

Een nieuwe vinyl vloer hoeft niet veel geld te kosten, zo bewijst Leen Bakker, dat Vinyl Gala verkoopt voor minder dan vier euro per m2. Als voorbeeld nemen Vinyl Gala beuken naturel, de donker gekleurde variant van deze goedkope vloer.


Vinyl Gala beuken naturel is gemaakt van PVC en heeft een totale dikte van 0,55 mm met een slijtlaag van 0,10 mm. De verkoop gaat per strekkende meter, ofwel een stuk van 200 centimeter breed en 100 centimeter lang.

Lees ook: de best verkochte PVC- en vinyl vloeren van Leen Bakker

Leen Bakker geeft op deze laag geprijsde vloer een garantie van 5 jaar, wat volgens CBW voorwaarden is. Let er wel op dat bij kwaliteit 'slap' vermeld staat, wat natuurlijk ook deels de lage prijs verklaart. Immers, hoe duurder de vloer hoe hoger in de regel de kwaliteit.

vinyl gala beuken leen bakker
Toch is Gala vinyl een prima alternatief voor weinig geld. Op de site van Leen Bakker lezen we ook een positieve review. Als legvoorschrift wordt geadviseerd om Bison vloerbedekkingslijm te gebruiken, waarbij stukken tot 15 vierkante meter eventueel ook los gelegd kunnen worden. Ook geeft Leen Bakker op zijn website een ondervloer (DUO systeemondervloer) aan als alternatief voor het leggen van zijn Gala vinyl vloerbedekking.

Vinyl Gala is er in verschillende uitvoeringen zoals Graniet antraciet, zwart/wit, graniet beige en uiteraard de hierboven genoemde variant.


Een ander mooi alternatief is Vinyl Swing dat ook tegen de zeer lage prijs van 3,99 euro per vierkante meter wordt verkocht. Momenteel is Swing een prijstopper bij Leen Bakker.

Bekijk alle aanbiedingen op de website of bezoek één van de winkels voor meer informatie en de laagste prijzen voor vinyl.