Vinylstroken Kwantum tegen scherpe prijzen

kwantum goedkope vinyl vloeren
Kwantum heeft een mooi assortiment van goedkope vinyl vloeren. Ook verkoopt het bedrijf vinylstroken, die tegen een zeer scherpe prijs kunnen worden aangeschaft.

Wie zijn slag wil slaan met een nieuwe vloer kan daarvoor momenteel prima terecht bij Kwantum, dat veel mooie vinylstroken verkoopt.

Vinylstroken zijn net als 'gewoon' vinyl slijtvast, zijn eenvoudig te leggen door middel van een handig kliksysteem, werken geluidsdempend, zijn geschikt voor vochtige ruimtes en voor vloerverwarming. Het leggen gaat eigenlijk hetzelfde als laminaat.


Kwantum heeft een mooie collectie vinylstroken die online kunnen worden bekeken. De prijzen hiervoor lopen flink uiteen, maar voor een prijs van 19 euro per vierkante meter heeft u bijvoorbeeld al het mooie Vinyl(strook) Pinecrest in huis. Hier zit een lange garantie van 12 jaar op, voor vinyl bovengemiddeld qua duur.

Lees ook: Prijzen vinylstroken en vinyl tegels

Ook als u een duurdere vinylstrook zoekt kunt u prima terecht bij Kwantum dat zijn Vinylstroken Woodfield verkoopt voor een prijs van 27 euro per vierkante meter. Ook op deze vinyl vloer krijgt u 12 jaar garantie.

Kijk voor alle aanbiedingen op de website van Kwantum. De hierboven genoemde actieprijzen zijn geldig t/m 25 februari. Regelmatig heeft Kwantum mooie acties voor vinyl vloeren, zoals bijvoorbeeld vorig jaar, toen er een 'nu of nooit' actie voor vinyl vloerbedekking was.

Tip: Vinyl vloerbedekking en vinylstroken kunt u prima zelf leggen.