Tip: Vinyl vloertegels Flexxfloors (o.m. te koop bij Gamma)

Gamma flexxfloors vinyl vloertegel
Wie zoekt naar een originele en mooie vinyl vloer doet er verstandig aan ook eens een blik te werpen op de kunststof vloertegels van FlexxFloors.

Onder meer Gamma verkoopt een ruim assortiment Flexxfloors producten, waaronder ook veel mooie vinyl vloertegels. Eerder schreven wij al over de aanbieding voor ondervloeren speciaal voor FlexxFloors bij Gamma.

Ook de vinyl vloertegels zijn een aanrader, met veel mogelijkheden en qua design verfrissende varianten. Zo bekijken wij de Flexxfloors Stick Premium Portugese kunststof vloertegel, die bij Gamma verkocht wordt voor een prijs van 16,99 euro per vierkante meter (zie afbeelding hierboven).


Geïnspireerd door handbeschilderde en handgemaakte tegels uit Portugal , zorgt deze vloer voor een warme, mediterrane uitstraling. Door een zelfklevende laag onder de tegels is hij eenvoudig en snel aan te leggen. U kunt de Flexxfloors Stick Premium Portugese kunststof vloertegel zwart naar eigen smaak leggen en combineren met andere vloertegels. Bovendien is hij afwasbaar en daarmee goed te onderhouden. U geeft met de Flexxfloors Stick Premium Portugese kunststof vloertegel zwart eenvoudig een speels accent aan uw nieuwe vloer. (bron: Gamma).
De lameldikte is 2 mm en het onderhoud is gemakkelijk indien u de speciale Flexxfloors schoonmaakmiddelen gebruikt. Het assortiment is ruim en behalve de bovenstaande variant, die wij zelf erg mooi vinden, zijn er natuurlijk nog veel meer verschillende soorten vinyl vloertegels te koop bij Gamma.

Wie een wat lager geprijsde vinyl vloertegel van Flexxfloors zoekt kan bijvoorbeeld kijken naar Flexxfloors Stick premium Portugese kunststof vloertegel uni wit, die verkocht wordt voor omgerekend een prijs van 12,99 euro per m2. De dikte van deze vloer is 2 mm en in een pak zitten 40 lamellen. Bekijk het complete aanbod op de site van Gamma.