Vinyl vloerbedekking van Karwei te koop vanaf €13,75

Vinyl vloeren karwei
In onze zoektocht naar goedkope vinyl vloeren komen we al snel uit bij bekende aanbieders als Leen Bakker, Kwantum en Praxis.

Ook Karwei heeft vinyl vloerbedekking in het assortiment, dat per stuk van vier meter breed wordt verkocht.

De bouwmarkten van Karwei leveren een ruim assortiment aan vinyl vloeren, met prijzen die beginnen vanaf €13,75 per vierkante meter, zo lezen we op de website van Karwei.

Eén van de goedkoopste soorten vinyl van het bedrijf is Vinyl kamerbreed Gourdon, uitgevoerd in verschillende varianten eiken. Deze vloer gaat voor €13,75 per m2 over de toonbank en u koopt het van een rol die vier meter breed is.

Karwei goedkoop vinyl
Vinyl Gourdon van Karwei (bron: Karwei.nl)

Zeer fraai is bijvoorbeeld Vinyl kamerbreed Gourdon Zwartgrijs Eiken (zie afbeelding hierboven, bron: Karwei) dat op bestelling verkrijgbaar is. Helaas zien we dat deze vloer niet op voorraad is in de bouwmarkten van Karwei zelf.


We zetten de voordelen van Vinyl kamerbreed Gourdon op een rijtje:
  • Extra geluiddempend en vochtbestendig
  • Makkelijk in onderhoud
  • 10 jaar fabrieksgarantie
Voor de volledige omschrijving verwijzen wij u naar de website van Karwei, waar nog veel meer informatie over deze mooie vinyl vloer te vinden is.

Overigens hoeft u uw nieuwe vinyl vloer niet zelf te leggen want via de klushulp van Karwei is het mogelijk om Vinyl (€3,50 per m2) of PVC te laten leggen (vanaf €9,50 per vierkante meter). Ook rekent het bedrijf kosten voor het inmenten (65 euro) van uw nieuwe PVC of vinyl vloer.


Kijk voor het complete assortiment vinyl en PVC op de website van Karwei. Hier vindt u overigens ook zeer handige kleurstalen van de volledige collectie vinyl vloeren. Tegen een geringe betaling van 1 euro kunt u direct kijken welke soort vinyl het beste past in in woning.