Overzicht prijzen vinyl vloerbedekking bij Hornbach

Vloeren vinyl hornbach met lage prijzen
Hornbach verkoopt veel vinyl © folder Hornbach
Hornbach heeft een uitgebreid assortiment vinyl vloerbedekking met prijzen van goedkoop tot duur.

We bekijken een aantal interessante vinyl vloeren van Hornbach die online gekocht kunnen worden.

Het Duitse Hornbach, in Nederland bekend van de qua omvang zeer grote doe-het-zelf ketens, heeft een zeer ruim assortiment vloerbedekkingsproducten met naast laminaat ook veel keuze op het gebied van vinyl vloerbedekking.


Op de website van Hornbach vinden we een duidelijk overzicht met handige filtermogelijkheden waarbij de consument kan selecteren op onder meer de prijs van de vinyl vloer, de beoordeling van alle vloeren van Hornbach, op merk van de vinyl vloer en gerangschikt naar best verkopende producten.

BEST VERKOPENDE VINYL VLOEREN HORNBACH
Als we filteren op 'bestsellers' op de website van Hornbach zien we allereerst de goedkopere vinyl vloeren, waaronder Vinyl Sambia, dat in verschillende varianten verkrijgbaar is voor een prijs van €6,19 per m2.

Vinyl Sambia goedkope vloer Hornbach
Vinyl Sambia van Hornbach

Andere bestsellers bij Hornbach zijn, op basis van de website van het bedrijf, Vinyl Negros (€8,29 per vierkante meter), Vinyl Togo (ook €8,29 per m2), Vinyl Noss (€8,95) en de wat duurdere vloeren Vinyl Study parketoptiek (€13,95) en Vinyl Rocky uni (€14,99).

Wie een dikke portemonnee heeft kan zich ook prima uitleven met nog duurdere vinyl vloeren bij Hornbach, dat online een prijs van €22,95 per vierkante meter aangeeft voor zijn duurste varianten, in dit geval Vinyl Titan, Vinyl Tough en Vinyl Prestige.

LAAGSTE PRIJS VINYL BIJ HORNBACH
Voor koopjesjagers is er ook genoeg te kiezen uiteraard, zo zagen we immers al hierboven bij de bestverkopende vinyl vloeren. Een selectie op basis van oplopende prijzen levert een goedkoopste vinyl vloer van €5,95 per vierkante meter op.

Het gaat om Vinyl Langli Decor Tegel wat voorzien is van een bovenlaag van 0,15 mm dik. De gebruiksklasse is 22, ofwel voor woonruimtes met een matig gebruik, zoals een kinderkamer of een slaapkamer.

Goedkoop vinyl van Hornbach Langli Decor
Vinyl Langli Decor van Hornbach
Na Vinyl Langli Decor is het eerder genoemde Vinyl Sambia met een prijs van €6,19 per m2 de goedkoopste optie wat betreft vinyl vloeren bij Hornbach. Op de website van Hornbach treft u de volledige collectie, die u natuurlijk ook altijd in de winkels kunt bekijken.


Een vinyl vloer kan prima zelf gelegd worden maar als u weinig ervaring heeft met klussen zijn er tegen een meerprijs altijd genoeg opties om een expert in te schakelen.