Goedkoop vinyl en PVC voor uw vloer bij Kwantum

Kwantum vinyl vloeren met veel korting
Kwantum verkoopt veel vinyl (foto: goedkoopvinyl.nl)

Kwantum
verkoopt veel PVC en vinyl vloeren met mooie kortingen, met momenteel zo'n 20% korting op PVC.

Wie zijn nieuwe vloer niet zelf wil of kan leggen kan gebruik maken van de vloerenservice waarbij er afhankelijk van het product tegen scherpe prijzen voor u gelegd wordt.

Wel zijn er verschillen in kosten tussen het leggen van PVC en vinyl vloeren en soms gebeurt het leggen ook gratis.

We schreven op goedkoopvinyl.nl al vaak over Kwantum, dat altijd weer weet te verrassen met schitterende aanbiedingen voor mooie laminaat- en vinylvloeren. Dat is momenteel niet anders, want in de laatste huis-aan-huis folder, geldig in oktober 2020 (zie foto hierboven), zien we weer een paar zeer mooie aanbiedingen met flinke kortingen voor PVC-vloeren.

GOEDKOPE PVC VLOER BIJ KWANTUM
Allereerst kijken we naar PVC vloeren bij Kwantum, waarbij er online uiteraard veel meer te vinden is dan in de folder die bij u in de brievenbus komt vallen. In de folder zien we de laagste prijs van €24 per vierkante meter voor PVC clickstrook Walnut van Kwantum, dat we opvallend genoeg online tegenkomen voor een prijs vna €21,60 per m2. PVC click strook walnoot bruin met houtdessin is geschikt voor intensief woongebruik en is 4,5 mm dik. De garantietermijn is 24 maanden. Het goedkoopste PVC bij Kwantum vinden we wederom online, met een prijs van €16,20 per m2 voor PVC Click strook Isabel licht eiken, wat inclusief ruim 10% korting is, aldus Kwantum.

VINYL VLOER KWANTUM TEGEN LAGE PRIJS
Als we wat verder zoeken komen we ook bij het assortiment vinyl vloeren van Kwantum uit, dat verschillende prijzen rekent voor PVC en vinyl, ook als het gaat om het leggen van deze vloeren (zie onderaan dit artikel). Duidelijk is in ieder geval dat vinyl vloerbedekking een stuk goedkoper is dan PVC met een prijs van €4,05 per vierkante meter voor Vinyl Assorti Multicolor van Kwantum, wat inclusief 10% (online) korting is. Ook zeer scherp geprijsd is Vinyl Supreme Wit Eiken van Kwantum, dat tegen een prijs van €4,46 per m2 wordt verkocht na aftrek van 10 procent korting. De garantie op deze vinyl vloer, die voorzien is van een slijtlaag van 0,15 mm, (zie foto hieronder) is 24 maanden.

Vinyl Supreme wit eiken van Kwantum
Vinyl Supreme wit eiken van Kwantum (foto: website Kwantum)

Wat overigens zeer mooi is aan de website van Kwantum is dat er gelijk onder het product suggesties worden gegeven voor de benodigde materialen indien er voor zelf leggen wordt gekozen. Denk aan vloerlijm, een ondervloer en een goed universeelmes. Deze producten kunnen gelijk meebesteld worden, wat natuurlijk zeer handig is indien u uw nieuwe vinyl vloer online bestelt bij Kwantum.

Vinyl vloerbedekking wint de laatste jaren flink aan populariteit, zeker voor in keuken en/of badkamer. Wat veel mensen niet weten is dat vinyl ook vrij makkelijk zelf gelegd kan worden, zeker wanneer er sprake is van een klein budget. Het laten leggen door een vakman heeft natuurlijk altijd de voorkeur, maar kost simpelweg meer geld. Zelf leggen is dan een goede optie, waarbij er natuurlijk goed gelet moet worden op een aantal punten. Daarbij wordt uw nieuwe vloer gratis thuisbezorgd door Kwantum bij een bestelling van ten minste 250 euro.

Toch is het gezien het product en het vele werk zeker ook een goede optie om te kiezen voor installatie door een professional. Kwantum regelt dit allemaal voor u als u kiest voor het laten leggen van uw nieuwe PVC of vinyl vloer. Daar zijn natuurlijk wel kosten aan verbonden met voor vinyl vloeren bijvoorbeeld een prijs van €8 tot €10 per meter voor een stuk van 200 cm of 400 cm breed. Daarnaast zijn er aanvullende kosten voor het plaatsen van de ondervloeren (€3,00). Al met al lopen de kosten dus flink op indien u het werk niet zelf doet. Voor PVC vloeren rekent Kwantum vergelijkbare bedragen, met een prijs van €11 per vierkante meter. In sommige gevallen is er ook sprake van gratis leggen.