Vinyl Arriva is goedkoopste PVC bij Leen Bakker

Leen Bakker goedkoopste vinyl vloer
Een goedkope vinyl vloer is iets waar je bij Leen Bakker zeker voor kunt slagen. We pakken als voorbeeld twee vinyl vloeren met een zeer lage prijs, waaronder prijstopper Vinyl Swing, wat in de antraciet uitvoering verkocht wordt voor een prijs van €4,99 per vierkante meter. Nog goedkoper bij Leen Bakker is Vinyl Arriva.

Het prachtige vinyl Swing Antraciet van Leen Bakker wordt verkocht als prijstopper, waardoor er geen verdere kortingsacties van toepassing zijn. Leen Bakker geeft momenteel namelijk 20 procent korting op alle vloeren van tapijt en vinyl. De breedte van deze vinylvloer is 400 cm en de dikte is 1 mm met een slijtlaag van 0,15 mm.

Op de website van Leen Bakker lezen we ook dat de warmteweerstand 0,0040 Kw per m2 is en dat Vinyl Swing Antraciet behandeld kan worden met een vinyl reiniger. De pvc vloer is geschikt voor normaal woongebruik en Leen Bakker geeft als legvoorschrift aan dat de ondergrond vlak, schoon, drukvast en droog moet zijn. De vinyl vloer kan geheel verlijmd worden of los gelegd worden tot 15m2. 

Vinyl Swing antraciet Leen Bakker
Vinyl Swing Antraciet van Leen Bakker

Bij toepassing van vloerverwarming en/of zwenkwielen dient er sprake te zijn van geheel verlijmen, waarbij Leen Bakker nog toevoegd 'vinyl verlijmen met een dispersielijm' op zijn website. Op www.vinylvloerbedekking.nl leest u alles over hoe u een vinyl vloer zelf kunt leggen. Let er bij Swing Vinyl wel op dat het alleen in de winkel van Leen Bakker te verkrijgen is. 

GOEDKOOPSTE VINYL VLOER BIJ LEEN BAKKER

Toch kan het wat betreft prijs nog lager bij Leen Bakker, dat als goedkoopste vinyl vloer ook Vinyl Arriva in het assortiment heeft. Er zijn twee uitvoeringen, waaronder Arriva Wit. Op de website van Leen Bakker zien we deze vinylvloer die een gemĂȘleerde look en de uitstraling van een harde vloer heeft met alle gemakken van een zachte vloer.

Vinyl Arriva wit PVC Leen Bakker
Vinyl Arriva wit van Leen Bakker

Ook lezen we dat je dit vinyl kunt behandelen met Citin Vinyl & Plavuis Glansreiniger. Vinyl Arriva is geschikt voor normaal woongebruik en met name in de keuken. De verkoop gaat per stuk van 200 centimer, ofwel een rol van 2 m2. Ook vinyl Arriva is uitsluitend in de winkels van Leen Bakker te koop.

Bekijk het complete assortiment inclusief de meest recente aanbiedingen zelf op de website van Leen Bakker. Eerder schreven wij op goedkoopvinyl.nl als een over prijstopper vinyl Swing, dat toen voor €3,99 te koop was.