De best verkochte PVC- en vinyl vloeren van Leen Bakker

Leen bakker PVC vloeren
Wat is de best verkochte vinyl/PVC vloer bij Leen Bakker en welke prijzen betalen consumenten voor hun nieuwe vloer? Bekijk het handige overzicht!

Veel webwinkels van bekende retailers bieden bezoekers verschillende manieren om te zoeken naar nieuwe producten. Een handige tool van Leen Bakker is het selecteren op bijvoorbeeld prijs of best verkochte producten. Ideaal voor potentiƫle kopers is natuurlijk ook de mogelijkheid om te sorteren op best beoordeelde PVC vloeren.

Ook voor vinyl en PVC is er op deze manier een mooi overzicht te krijgen van de best verkopende vloeren in het assortiment.


Zo blijkt bijvoorbeeld dat de PVC vloeren van Senso momenteel het best verkocht worden bij Leen Bakker. De Senso20 Arena vloer, die verkrijgbaar is in verschillende uitvoeringen, wordt verkocht voor een prijs van 17,99 euro per vierkante meter. Deze zelfklevende vloer kan makkelijk zelf gelegd worden zonder lijm en heeft een dikte van 2 mm.

Bij de meest verkochte PVC vloeren op de site van Leen Bakker zien we liefst drie vloeren van Senso, naast Arena ook de Boogie en Amador uitvoeringen. Dit zijn tevens de goedkoopste PVC-vloeren in het assortiment, zo blijkt als we de selectie wijzigingen naar 'prijs van laag naar hoog'.

Leen Bakker Vinyl Lime Oak en Vinyl Gala
Vinyl Lime Oak en Vinyl Gala verkopen goed bij Leen Bakker
Indien we dezelfde selectie uitvoeren voor de collectie vinyl vloeren zien we dat Vinyl Lime Oak nu de best verkochte vinyl vloer van Leen Bakker is. Vinyl Lime Oak wordt verkocht voor 8,99 euro per vierkante meter en heeft een dikte van 2,8 mm. Let wel goed op de beoordelingen van klanten, die onder het product te vinden zijn. Vaak helpen deze bij de beslissing om de vinyl vloer wel of niet te kopen.

Voor wie zoekt naar een originele vinyl vloer voor een scherpe prijs heeft Leen Bakker altijd wel een aantal mooie alternatieven, zo schreven wij eerder al op goedkoopvinyl.nl.

Een andere bestseller qua vinyl vloeren bij Leen Bakker is Vinyl Gala, dat verkocht wordt voor een prijs van 3,79 euro per vierkante meter. Voor het volledige overzicht van best verkopende vinyl vloeren kunt u natuurlijk het beste zelf terecht op de website van Leen Bakker.